<

Київська IT-компанія відмовила хлопцю у співбесіді через українську мову

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:15 | 21.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
909
/ коментарі 4

20-го жовтня Антон Капелюшний повідомив, що рекрутери київської IT-компанії TechExpace відмовили йому у співбесіді через те, що він спілкується українською мовою.

Про це він написав у фейсбуці та виклав скріншоти листування, повідомляє Громадське.

За словами Капелюшного, він домовився з HR-менеджеркою про онлайн-інтерв’ю. Після чого у нього поцікавилися про те, як у нього “справи з російською мовою”.

Хлопець відповів, що розуміє російську та припустив, що в офісі розуміють і українську, якою він спілкується. Рекрутерка відповіла, що “у пріоритеті російська”.

19-го жовтня HR-менеджерка написала, що співбесіду скасували. За її словами, Капелюшному не можуть запропонувати позицію, оскільки він “бажає спілкуватися українською”.

У коментарях до допису хлопець зазначив, що після розголосу історії з ним ніхто з компанії не зв’язувався. Згодом Капелюшний написав, що інша рекрутерка, з якою мала бути співбесіда, написала йому вибачення.

Сайт Affreact, який надіслала менеджерка Капелюшного, не працює. А електронна пошта для контактів на сайті TechExpace не дійсна.




коментарів: 4
  1. А може правду кажуть:”Хороша людина–це не професія”. Ймовірно, був би він класним програмістом–забрали би з руками і ногами?

  2. З нaпиcaнoго, мeні він тoже більш на пpoвокатopа змаxyє, ніж на “coiскатєля paбoти”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер