<

Київський суддя напідпитку втікав від поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:27 | 14.12.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

7-го грудня патрульні поліцейські спіймали п’яного суддю Київського апеляційного адміністративного суду Костянтина Бабенка за кермом авто. 

Про це йдеться у блозі “Таємниці Слідства” Марії Горбань, – пише Слідство.Інфо

Спершу чоловік порушив правила дорожнього руху і намагався втекти від правоохоронців. Згодом, коли його спіймали, виявилося, що він напідпитку. 

Патрульні помітили Бабенка близько дев’ятої вечора у центрі Києва, коли той не увімкнув покажчик повороту. На прохання поліції зупинитися суддя не відреагував, тож правоохоронці почали його переслідувати. За інформацією Слідства.Інфо, затримати його вдалося лише у підземному паркінгу елітного будинку на Печерську.

На суддю склали адміністративний протокол за декількома статтями. Серед них – і керування автомобілем у нетверезому стані. Однак перевірити рівень алкоголю в крові Бабенко відмовився. “Слідство.Інфо” зв’язалося із суддею, однак той відмовився спілкуватися із журналістами.

У будинку, де врешті зупинили Костянтина Бабенка, має квартиру його старша донька. Площа житла – понад 200 квадратних метрів, схожі квартири зараз продають за майже 900 тисяч доларів. Нерухомість придбали у 2012-му році, коли його дочці було лише 16 років. У своїй останній декларації суддя вказав, що користується цим майном.

Загалом у декларації Бабенка зазначено три квартири. Окрім нерухомості доньки у центрі Києва, дружині Бабенка Наталії належать квартири у Кривому Розі та в Росії. У власності сім’ї також три будинки. Два з них розташовані на Житомирщині і записані на його дружину. Ще один дім на Львівщині належить самому судді.

Окрім цього, сім’я судді володіє 17 земельними ділянками. Частина з них розташована у передмісті столиці. Бабенку також належить гектар землі у селі в Криму, неподалік від морського узбережжя. Ділянку суддя придбав у 2007 році.

У Криму на родичів Бабенка оформлений також і бізнес. Його дружина є співвласницею компанії “Аміда-Крим”, зареєстрованої в Алушті ще у 2006 році. Як з’ясували PROSUD, у 2014-му році, вже після анексії Криму, компанію перереєстрували відповідно до окупаційного російського законодавства.

Окрім цього, Наталія Бабенко володіє двома елітними автівками Mercedes-Benz GL 320 CDI та Lexus RX 400h. Їхня загальна вартість становить майже мільйон гривень. Також сам Бабенко задекларував три коштовні годинники.

Більш скромними, ніж майно родини Бабенка, є заробітки судді. За минулий рік він отримав трохи менше 400 тисяч зарплати, також Бабенко взяв позику на чверть мільйона. Його дружина не вказала жодного прибутку. Готівкою сім’я зберігає 5 тисяч доларів та більше 10 тисяч гривень на банківських рахунках.




коментарів: 2
  1. Заможно судді живуть зараз, на широку ногу…А Зе усе шуточками відшучується про боротьбу з хабарництвом

  2. Я б на його мiсцi присудив сам собi стати двiрником, пiдмiтати вулицi i завантажувати мусор- було б бiльше користi.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок