<

Конкурс «Благодійна Україна – 2016» чекає на своїх переможців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:35 | 6.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Всеукраїнська благодійна організація  «Асоціація благодійників України» є засновником Національного конкурсу «Благодійна Україна», за підсумком якого кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра». В благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром».

Конкурс за роки його проведення став знаковою подією у суспільному житті нашої країни. За чотири останні роки його проведення на адресу Оргкомітету надійшло понад 1500 заявок від благодійних і громадських організацій, установ та громадян. Чотири роки поспіль експерти «Зеленої книги української благодійності» називають конкурс найбільш ефективною і корисною подією для розвитку та промоції благодійності в Україні.

У жовтні минулого року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2016». Переможців визначатимуть в п’ятнадцяти колективних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях. Церемонія нагородження переможців і лауреатів пройде навесні в Києві.

Пропозиції у висуненні номінантів від Волинської області для участі у конкурсі «Благодійна Україна – 2016»  надавайте на електронну пошту:  gp@dlsp.voladm.gov.ua

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org  або в Оргкомітеті конкурсу: Кваша Ольга, тел. (067) 662-47-06, електронна пошта: konkurs.blago@gmail.com.

Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2016» – 19 лютого 2017 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер