<

Команда ФК”Волинь” перемагає “Інгулець” 2:0 у матчі 1/16 фіналу Кубка України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:53 | 23.08.2015 / Новини / , , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

«Інгулець» сьогодні проводив перший офіційний матч з командою еліти українського футболу вдома.

Майже рік тому президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк після перемоги у фіналі Кубка України серед аматорів на СКК «Демня» поділився своєю мрією: наступного року у Петрове привезти команду Прем’єр-Ліги України і перемогти її. І ось 22 серпня 2015 року в гості завітала «Волинь». Перемогти команду Віталія Кварцяного не вдалося, – пише ua-football.

Але не варто команді «Інгулець» і її керівництву засмучуватися: клуб був заснований лише 2013 року і всі успіхи ще попереду. Нагадаємо, кілька місяців тому «Інгулець» в товариському матчі переграв луганську «Зорю». А перемога в офіційному матчі «не за горами».

Після результатів жеребкування 1/16 фіналу Кубка України президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк пообіцяв, що легко «Волині» в Петровому не буде. І обіцянку дотримав. Хоча корективи в гру вніс не простий календар команди у чемпіонаті України. За короткий проміжок часу потрібно після «Волині» зіграти з «Кременем» та «Буковиною». То ж задля виконання поставленого завдання на сезон, а саме вихід до першої ліги з першого місця, господарі сьогодні грали не основним складом. Основні футболісти мали відпочинок і готувалися до наступного важливого матчу чемпіонату проти «Кременя». Так, з основних футболістів з перших хвилин матчу вийшли Денис Бобров, Ігор Пащенко, Андрій Голуб, Олександр Мішуренко. У другому таймі на заміни вийшли Іван Отрок, Микола Коляда та Микола Кобець.

По при гру експериментальним складом господарі змогли гідно протистояти фавориту матчу, який сьогодні задіяв основний склад. Вже на старті зустрічі Олександр Мішуренко не реалізував вихід один на один з голкіпером. Не відомо як би склався матч, якби нападник господарів відкрив рахунок. А так підопічні Віталія Кварцяного зуміли заспокоїти гру і більше контролювали м’яч. Але небезпечних моментів до перерви багато вони не створили; більше їх було після перерви. В середині першої половини зустрічі Матей обіграв лівого захисника господарів і прострілював вздовж воріт – м’яч від голкіпера влетів у сітку воріт «Інгульця».

У компенсовані хвилини першого тайму матчу гості мали два хороші моменти для взяття воріт. У першому епізоді після подачі з кутової позначки Анатолій Діденко у падінні не влучив у отвір воріт, перебуваючи без опіки в кількох метрах від цілі. А через хвилину знову воротам Боброва загрожував Діденко – голкіпер «Інгульця» зіграв надійно.

Другий тайм зустрічі розпочався неквапливо: гості володіли ініціативою, а господарі сподівалися на контратаки. І ось в одному з епізодів на 53-ій хвилині захисник гостей Артем Шабанов помилився, відпасовуючи м’яч головою на свого голкіпера – Олександр Мішуренко вийшов на «побачення» з Шустом і в один дотик перекидав його, але не вдало. М’яч перелетів ворота і опустився на сітку зверху. Гості через пару хвилин відповіли виконанням стандартного положення: зі штрафного Сергій Політило влучив у нижній кут воріт, але відмінну реакцію продемонстрував Денис Бобров. На 57-ій хвилині Гал Шіш з флангу виконав подачу і Анатолій Діденко головою пробив вище воріт. Ще тричі голкіпер господарів Денис Бобров виручав своїх партнерів, парирувавши в складних ситуаціях. Так, після подачі з флангу Діденко головою пробивав з 20 метрів – неймовірна реакція Боброва. Матей і Кобахідзе не зуміли переграти стража воріт «Інгульця». На 67-ій хвилині матчу тренерський штаб господарів вирішив посилити атакувальну силу команди, випустивши на футбольне поле замість опорника Дмитра Хорольського гравця атаки Миколу Коляду.

А на 79-ій хвилині матчу Кобахідзе увійшов штрафний майданчик господарів і в боротьбі з Брилем не влучив по м’ячу і впав; чи було в тому епізоді порушення правил збоку центрального захисника господарів складно сказати, але головний арбітр Павлюк призначив пенальті. З «точки» Матей переграв Боброва, хоча Денис і вгадав напрямок польоту м’яча, але не дотягнувся до нього. Через три хвилини Сергій Політило міг довести рахунок до розгромного, але «Інгулець» врятувала штанга воріт. У компенсовані хвилини матчу господарям не вдалося скоротити рахунок, а от гості у свій пасив записали дві жовті картки.

Відзначимо, що звітний матч викликав зацікавленість любителів футболу на Кіровоградщині та найближчих районів Дніпропетровщини; глядачів було чимало.

По завершення матчу президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк та головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний поділилися своїми враженнями від матчу. Зокрема, Олександр Григорович зазначив, що тренерський штаб дав футболістам не основного складу практику і перевірив їх готовність. За підсумками цього матчу чотири футболісти будуть переведені до команди «Інгулець-2», а можливо з ними клуб попрощається. Віталій Володимирович же заявив, що ризикувати не бажав і використав основних футболістів, які є в обоймі (чотири футболісти нині травмовані).

Голи: Матей 26, Матей 80 (пен.)

«Інгулець»: Бобров – Тарануха, Кретов, Бриль, Пащенко, Хорольский (Коляда 67), Саф’яник (Кобець 77), Голуб, Горват (Отрок 85), Мішуренко, Кривошей

«Волинь»: Шуст – Діденко (Бохашвілі 90+2), Насонов, Кобахідзе, Шиш, Жуніч, Шабанов, Матей (Логінов 90+1), Політило, Герасимюк (Мемешев 59), Кравченко

Попередження: Пащенко 13 – Жуніч 90, Мемешев 90+2




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер