<

Колишнього міністра аграрної політики побили у Харківській області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:46 | 27.10.2020 / Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

26-го жовтня у місті Люботин Харківської області двоє невідомих напали і побили колишнього міністра аграрної політики Ігоря Швайку.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області та сам Ігор Швайка у фейсбуці, – передає Українська правда.

“Поліція розслідує обставини нападу на жителя міста Люботина. Двоє невідомих побили чоловіка та заволоділи його телефоном, після чого залишили місце події на автомобілі.

На даний час 44-річний чоловік проходить медичне обстеження в одній з лікарень Харкова”, – повідомил у поліції.

Про напад повідомила дружина колишнього міністра 26 жовтня о 07:13.

Сам Швайка розповів, що його відлупцювали бейсбольними битами.

“Гарний” початок робочого тижня… Копаєш ділянку за з парканом, травичку планую посіяти, зупиняється машина, вибігають двоє в масках з бітами, …далі за текстом. Голову зашили, поїхали в 4-ту”, – розповів Ігор Швайка.

«Гарний» початок робочого тижня … Копаєш ділянки за з паркан, травичка план посіяті, зупіняється машин, вібігають … Опубліковано Ігор Швайка & NBSP; Понеділок, 26 жовтня 2020 р.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Поліція шукає зловмисників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця