<

Кабмін запропонував збільшити мінімальну зарплату вдвічі – до 3200 гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 26.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Кабінет міністрів України в межах фіналізації проекту державного бюджету на 2017 рік, а також формування справедливої системи оплати праці в країні, запропонував удвічі збільшити в 2017 році показник мінімальної зарплати – Кабінет міністрів України в межах фіналізації проекту державного бюджету на 2017 рік, а також формування справедливої системи оплати праці в країні, запропонував удвічі збільшити в 2017 році показник мінімальної зарплати – до 3200 грн, а також зрівняти показники мінімальної зарплати і прожиткового мінімуму.

Про це сказав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи засідання уряду. Пише інформаційне агентство “Україна”.

«Мінімальна зарплата не може бути меншою ніж 3200 грн. Прожитковий мінімум і мінімальна заробітна плата збігатимуться, – сказав Гройсман. – Ніхто в Україні не зароблятиме менш як 3200 грн. (на місяць – УНІАН)».

Одночасно Гройсман доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі України, а також Міністерству фінансів опрацювати всі необхідні рішення в цій сфері.

«І будемо просити український парламент підтримати ці ініціативи», – сказав Гройсман.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер