<

“Завдання голови і кожного депутата – працювати совісно,” – Федір Войтюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:31 | 24.10.2017 / Іваничі, Онлайн / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Федір Войтюк – один із найперспективніших кандидатів на голову Іваничівської об’єднаної територіальної громади. Вибори до ОТГ відбудуться вже цієї неділі, 29 жовтня. Окрім голови, обиратимуть і депутатський корпус.

В ефірі виданню БУГ, вдруге поспіль обраний голова Іванич Федір Войтюк розповів, що обійнявши посаду керівника селища, першочергово розпочав свою діяльність із ремонту доріг. А два роки тому в Іваничах взагалі відмовилися від практики ямкового ремонту, а зробили ставку на капремонт автошляхів. А, зокрема, вуличним освітленням охоплено вже понад 90 % території.

Крім того, за ініціативи селищного голови, Іваничі взяли участь у програмі «Безпечне місто» й було встановлено 16 камер вуличного спостереження. А це, за словами Федора Войтюка, покращує роботу правоохоронних органів.

У співфінансуванні з держбюджету та місцевої казни завершується встановлення четвертого дитячого майданчика у селищі. Більше їх буде вже наступного року. Активно сьогодні взялися за заміну водопровідних мереж в Іваничах, зношеність яких уже до 90 %. Тривають роботи із заміни водопроводу на вулиці Будівельній, протяжністю 700 метрів.

За словами керівника селища, це не лише вирішить питання якісного водопостачання для населення, але й вплине на забезпечення теплом десятків осель. Які ще сучасні технології використовують Іваничі, чи є перспективний план розвитку громади – про це та інше – детальніше у відео.




один коментар
  1. 290 вартість проекту??! там що, ракетні шахти ідуть??!
    чи то просто на новий фіат не вистачало?

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com

26 Квітня, П’ятниця