<

Всього 20 дітей відпочиватиме у “Барвінку”, що у Павлівці Іваничівського району, а стільки руху!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 21.07.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ коментарі 2

21-го липня черговий десант працівників, на цей раз районного відділу освіти та молоді Іваничівської районної державної адміністрації під керівництвом виконуючого обов’язки начальника відділу Світлани Король, висадився із автобуса у дитячому таборі  “Барвінок”, що у Павлівській громаді, на допомогу у підготовці його до відкриття. 

Директор комунального закладу “Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку дітей “Барвінок” Ігор Бобак згодився показати, що зроблено у  таборі.

Найбільшу активність проявив депутат Іваничівської районної ради підприємець Ігор Тимощук. Він, як обіцяв, взяв один будиночок зробив там сучасний ремонт, вклавши туди чималі кошти.

По одному будиночку взяли працівники районної ради і районної державної адміністрації, провели там косметичні ремонти: почистили, помили, пофарбували. Ще в одному будиночку навели лад працівники шкіл району, ті, що не увійшли до об’єднаних територіальних громад.

І один будинок взялися відремонтувати активісти та працівники сільської ради Павлівської ОТГ.

Отже, п’ять будиночків буде відремонтовано. Директор табору каже, що вистачить і два, а буде всього двадцять.

– Зверталися до багатьох за допомогою. І до місцевих підприємців, і до Діброви, і до ПП”Європацукор”.  Директор цукрового обіцяє дати людей тільки тоді, як піде завод. Зараз вони готуються до сезону. Треба було нам прокласти нову водомережу, рачка давав Олег Хом’як, підприємець з Павлівки. Ніколи не відмовляв, якщо потрібна якась допомога. Водомережу прокладав підприємець з Іванич Дмитро Кузвєсов.  А так багато зробили. Провели нову електропроводку по будиночках. Підвели воду до умивальників, душових, встановила бойлера для підігріву води. Будемо на кухні міняти мийки на нові. Ворота на футбольне поле поставили нові. Покосили, позагрібали усю територію. Медпункт взялися ремонтувати медики з району. Ну, ще мають подоробляти, хто що не зробив, ще трохи є часу, – розповідає Ігор Бабак.

Працівники освіти працювали у головному корпусі, де їдальня та кухня. Білили, мили, фарбували, вишкрібали весь бруд та сміття, що назбиралося за рік, впорядковували клумбу.

Світлана Король налаштована оптимістично.

Діти відпочиватимуть безкоштовно впродовж двох тижнів. Це дітки пільгових категорій населення. 29-го липня має бути обласна комісія, 1-го серпня буде відкриття. З персоналом майже всі питання вирішено. Поки що не знайшли медичної сестри, але є альтернатива. З цього всього найбільше тішить, що наведеться тут лад, – каже Світлана Дмитрівна.

Наразі роботи тривають. До відкриття є ще десять днів.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер