<

В Іваничівському районі перебуває пересувна фотовиставка “Герої-серед нас!”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:51 | 3.01.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

З 23-го грудня в Іваничівському районі перебуває фотовиставка “Герої- серед нас!”.  Її автор – заслужений журналіст України Валерій Мельник.

Виставка прибула із Горохівського району. Спочатку її розташували у фойє Іваничівської районної ради. Ознайомитися із експонатами виставки – фотознімками героїв нашого сьогодення, захисниками України, які відстоювали суверенітет України, мали змогу депутати районної ради та працівники апарату районної і селищної ради, працівники районної державної адміністрації, відвідувачі.

Потім вона перемістилася у НВК “ЗОШ І-ІІІ ступеня №1-гімназія” смт Іваничі, де пробула три дні, протягом яких і учні, і вчителі мали могли подивитись в обличчя наших героїв, прочитати коротку біографічну довідку.

Із фотовиставкою знайомилися учні та вчителі Бужанківській ЗОШ І-ІІІ ступеня(Із сайту Іваничівської РДА).

А  30 грудня вона розташувалася у Іваничівській районній бібліотеці. В основному молоді люди і школярі, які у ці дні заходили до читального залу, проявляли інтерес до виставки.

Далі відповідно до графіку пересування, вона буде відправлена у Риковичі, де пробуде кілька днів, а за тим поїде у Локачинський район.

Фотовиставка знайомить нас із учасниками АТО, які несли свій священний обов’язок захисника Вітчизни у гарячих точках на сході України, повернулися додому, у свої родини, продовжують займатися своїми справами. Вони живуть серед нас, але по-іншому дивляться на світ. З усього, що є у житті, найбільше цінують мир та чоловічу дружбу. А ми дивимося на них, як на Героїв.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер