<

В Іваничах обрали Міні-міс і Міні-містера 2017

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:17 | 10.07.2017 / Іваничі / , /
Перегляди
34
/ коментарі 3

8-го липня в Іваничівському районному Домі “Просвіта” відбувся конкурс серед хлопчиків і дівчаток від 6-ти до 10-ти років за головні титули “Міні-міс” і “Міні-містер Іванич 2017”.

У конкурсі взяло участь 9 дітей. Шість дівчаток: Анастасія Богуш, Дарина Татоян, Дарина Радчук, Дарина Костецька, Софія Вахрамєєва , Маша Бика, і три хлопчики: Вадим Чміль, Павло Сидчук, Сергій Гнатюк.

Кожному із конкурсантів потрібно було представити себе цікаво і креативно, продемонструвати свій талант, вийти в образі історичного чи казкового персонажа, предмета, а то й дива, в одязі, що відповідає придуманому образу, виготовленому з підручних матеріалів. Діти також показали пародію на свого улюбленого артиста і продемонстрували себе на святковому виході.

Представляючи себе, кожен учасник розповідав про себе, свою сім’ю, своє захоплення, про мрії, свою маленьку батьківщину Іваничі і про Україну. Водночас на екрані демонструвалися фото- та відеозйомки з розповіді. Конкурсанти були одягнуті в українське вбрання.

Діти демонстрували перед глядачами свої творчі таланти. Кожен учасник мав чим здивувати присутніх: талантами до малювання, грою на скрипці, артистичності у пісні і танці, демонструючи творчі здібності.

Кожного наступного конкурсу емоції у залі були гарячішими. Фантазії не позичати батькам, які придумали і виготовили для дітей незвичні костюми. На сцені з’явилися Королева у вечірньому платті із кольорових пакетів, Бог моря в костюмі із папороті та вербових гілок, Королева папараці в платті із періодичних видань, Лицар в одязі із бляшаних кришок, Царівна болота в платті із лепехи, два Ангели в костюмах із пір’я та обгорткового матеріалу, Літнє диво із гофрованого паперу, Березовий вінок із березових гілочок та мідного дроту. Кожен костюм – витвір фантазії, мистецтва і праці вмілих матусиних рук.

Шквалом оплесків глядачі оцінили конкурс на пародію улюблених артистів: Михайла Поплавського, Вєрки Сердючки, Олі Полякової, Дзідзя, Майкла Джексона, Лісапетного батальйону, гурту “Тік”, Олега Винника та Маші і Ведмедя із однойменного мультфільму. Кожен виступ – це шедевр майстерності і почуття гумору. Присутні у залі змогли оцінити і порівняти схожість юних артистів із знаменитостями, останніх демонстрували на екрані.

Завершував конкурс святковий вихід юних міс і містерів. Присутні звертали увагу на костюми, плаття, вміння триматись і поводитись благородно, показати манери поведінки.

Дітки також взяли участь у конкурсі, який журі не оцінювало: дітям потрібно було віднайти руки своєї мами, які були виставлені у щілинку між тканинами. Не встигли ведучі оголосити початок змагання, як діти кинулись, підняли завісу з тканини і щасливим сміхом сповістили, що цей конкурс вони виграли блискавично.

Судили учасників конкурсу Валентина Степ’юк  – представник благодійного Фонду народного депутата України Ігоря Гузя “Прибужжя”, Петро Кислий –  керівник Іваничівського благодійного фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”, Федір Войтюк – селищний голова, Лілія Парфенюк -провідний консультант відділу культури районної державної адміністрації, Тетяна Семанська– викладач КЗ “Іваничівська дитяча музична школа”, Ніна Шумська – керуюча справами районної ради, Олена Шумик – начальник відділу культури районної державної адміністрації.

Члени журі оцінювали кожен із п’яти конкурсів за п’ятибальною системою. І треба сказати, конкурсанти всі були на висоті. Судді переважно виставляли п’ятірки, зрідка – четвірки, про нижчу оцінку не йшлося.

Настільки талановиті діти, що було важко визначити, хто кращий. Кожна дитина особлива, усі дуже здібні. Від першої репетиції до сьогоднішнього виступу дуже виросли. Вони – справжні таланти, – зазначила, підбиваючи підсумки конкурсу, голова журі Олена Шумик.

Отож, журі оцінило кожного і титул “Міні – містер “Позитив” отримав Вадим Чміль, Міні – містером та Міні – місіс “Талант” визнано Сергія Гнатюка та Дарину Радчук, визнання “Міні – міс “Артистичність” отримала Софія Варфоломеєва,  “Міні – міс “Оригінальність” присуджено Дарині Татоян, “Міні – міс “Фантазія” та “Ніжність” були удостоєні Анастасія Богуш та Дарина Костецька.

Глядачі теж не тільки аплодували юним артистам, а брали участь у конкурсах “Глядацькі симпатії” та “Фото”. За кількістю голосів найбільше голосів отримали у Павло Сидчук (77) та Дарина Радчук (40). Визнання “Містер “Фото” від глядачів знову ж таки дісталося Павлу Сидчуку (102 голови), а титул “Міс “Фото” отримала  Маша Бик.

Кульмінацією конкурсу було визнання його переможців “Міні – міс 2017” та “Міні – містер 2017”. Ними стали Маша Бика та Павло Сидчук.

Спонсорами заходу виступили відділ культури, районна та селищна ради, Фонд народного депутата України Ігоря Гузя “Прибужжя”,  відділення “Приватбанк” та Ощадбанку в Іваничах,  Фонд Ігоря Палиці “Тільки разом”.

Усі діти отримали подарунки – це квіти і іграшки, солодощі, шкільні набори. Їх вітали спонсори, мами, тата, бабусі, друзі, рідні, знайомі.

Ми сьогодні вкотре переконались, що майбутнє України у надійних руках. Тому що такі діти збудують нашу Україну квітучою, мирною, багатою. І нам сьогодні пощастило насолодитися прекрасним дійством, яке підготували діти, батьки, організатори, – сказала Валентина Степ’юк і вручила від Фонду Ігоря Гузя переможцям конкурсу цінні подарунки – велосипеди.

Переможці отримали планшети від Фонду Ігоря Палиці. Від районної організації “Ветрани АТО” майбутньому захиснику України Павлу Сидчуку було вручено грошову винагороду, але хлопець вирішив поділитися з друзями, як він сказав, теж майбутніми захисниками України.

Організував конкурс районний Дім “Просвіта”, ведучими заходу були Олександр Кулініч та Ольга Шкарадюк.




коментарів: 3
  1. Ну що ж сказати!Конкурс-гарний,організаторам-респект,а от титул “Міні міс” явно був підсуджений,сидячи в залі все було видно,як на долоні,Жіноча половина жюрі несправедливо оцінювала дітей.Це ж дитячий конкурс,а вони оцінювали так ніби то був конкурс”Міс Україна”!А з подарунками,переможцям-все,а всім іншим -нічого.Одним словом-такі конкурси повинні оцінювати люди з іншого району,а то й з іншої області!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер