<

Учні іваничівського ліцею завоювали треті місця на обласних олімпіадах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:31 | 25.01.2020 / Іваничі / /
Перегляди
7
/ коментарі 4

Учениця 10-А класу Іваничівського ліцею Шелест Олександра здобула треті місця на обласних олімпіадах з права та української мови і літератури, а учень 7-го класу Шпаковський Владислав зайняв третє місце в олімпіаді з математики.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці навчального закладу.

З метою пошуку, підтримки, розвитку інтелектуального потенціалу обдарованої учнівської молоді та стимулювання її творчого самовдосконалення на базі Луцького педагогічного коледжу 20-го січня проводився ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з правознавства, а 21-го – з української мови і літератури.

За результатами цих інтелектуальних змагань учениця 10-А класу Шелест Олександра, продемонструвавши досить високий рівень знань із зазначених предметів, завоювала ІІІ місця.

“Її успіх – це результат старанного ставлення до навчання та наполегливої співпраці з мудрими педагогами. Це Маймура Марія Степанівна, вчитель історії і правознавства, та Кисель Алла Анатоліївна, вчитель української мови і літератури”, – йдеться у дописі.

Крім того, учень 7-го класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія» смт Іваничі Шпаковський Владислав зайняв ІІІ місце в ХVI обласній математичній олімпіаді імені академіка М.П. Кравчука і був нагороджений дипломом ІІІ ступеня управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації, – йдеться на сайті відділу освіти там молоді Іваничівської РДА.

До олімпіади хлопця готувала учитель М.С. Шевчик.

Вітаємо призерів учнівських олімпіад та її наставників.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця