<

“У рибалок є хобі, у мисливців є хобі. У депутатів депутатська діяльність теж хобі”, – голова Іваничівської райради Андрій Бадзюнь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:11 | 11.12.2017 / Іваничі / /
Перегляди
8
/ коментарів 5

На заході з нагоди Дня місцевого самоврядування представники влади Іваничівщини ділилися вітаннями і думками, що для них означає місія депутата. 

Привітавши присутніх із професійним святом, голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь зазначив:

“У рибалок є хобі, у мисливців є хобі. У депутатів депутатська діяльність теж хобі. Бо витрачаєте свій час, свої власні кошти. Але ви обрали такий життєвий шлях”.

Заступник голови Іваничівської районної державної адміністрації Людмила Войтович зауважила, що сільським головам, працівникам виконавчих комітетів, депутатам надані великі повноваження, але разом з тим підмітила, що працювати доводиться в часи великих перемін та державних перетворень. Вона побажала зробити кращим життя у своїй громаді.

“В мене немає ворогів, у мене колеги і друзі. Під Новий рік хочу побажати вам крепкого здоров’я і треба пам’ятати, що нас обирали люди. Ми ще повоюємо. Ми ще з вами будемо дуже потрібні всім громадам Іваничівського району”, – відзначив у виступі заступник голови районної ради Юрій Мазурок.

Також вітала присутніх зі святом начальник відділу Іваничівського бюро правової допомоги Надія Адамович.

Депутати, сільські голови, працівники виконкомів сільських рад були нагороджені почесними грамотами та подяками голів районної ради та районної державної адміністрації, а музичні вітання від аматорів художнього мистецтва між змістовними виступами представників іваничівської влади створили приємну атмосферу свята.




коментарів: 5
  1. Взагалі то депутати сільських та районних рад гроші за свою депутатську діяльніст не отримують. Це робота на громадських засадах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця