<

Директор володимир-волинських енергетиків самотужки реставрує «залізних коней»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:54 | 19.02.2019 / Володимир / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Директор Володимир-Волинської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Микола Литвинчук  у вільний від роботи час реставрує та ремонтує старі мотоцикли.

Про це повідомляє прес-служба Волиньобленерго.

«Важко передати відчуття задоволення, коли з купи металу, який збираєш на пунктах прийому металобрухту, ринках, за оголошеннями, народжується справжній «залізний кінь». Ця клопітка робота вимагає дуже багато часу і терпіння, але коли сідаєш на мотоцикл, слухаючи звук роботи мотора, якому вже понад 70 років, мчиш польовими дорогами, вдихаючи пахощі квітучої пшениці та жита, – це відчуття не передати жодними словами», – розповідає Микола Литвинчук.

Чоловік захопився такими ремонтами десять років тому. За цей час повністю відреставрував п’ять мотоциклів. Роботи із відновлення одного займає майже рік.

«Справа у тому, що я розбираю мотоцикл до гвинтика, а потім починаю до купи ліпити. Одні деталі шукаю, інші викидаю», – розповідає директор.

Чоловік зазначив, що реставрує мотоцикли не для бізнесу, а щоб утілити душу. Зараз майстер теж працює над мотоциклом, ще один віддав на фарбування.

«Переважно «їжаками» займаюся – ИЖ-49 і ИЖ-56. Найстарішому мотоциклу 70 років. Той, що постійно їжджу, 1959 року випуску, мій одноліток», – додав Микола Литвинчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота