<

У Іваничівській райраді думають про майбутнє – садять ліс!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 22.03.2017 / Іваничі / , , , /
Перегляди
5
/ коментарі 3

Завдяки старанням працівників виконавчого апарату Іваничівської районної ради на чолі з головою Андрієм Бадзюнем Павлівське лісництво поповнилося диво-деревцями модрини.

Подія виявилася актуальною для Іваничівського району, модрину садили спільно з працівниками Павлівського лісництва.

Проводити святкування 50-річчя відновлення Іваничівського району є недоречним, “бо через рік чи через два, чи через три може бути об’єднання районів“, а от ліс залишиться у будь-якому випадку.

І не важливо, де будуть рости дерева, в якій частині області. Бо садіння лісу за участю працівників райради – це теж свято, адже до посадки долучаються люди, які не причетні до професії лісівника, але прагнуть поспілкуватися з природою та зробити свій внесок у примноження зелених скарбів. І зробити не для показухи, а на всі 100%!

На посадку прибув голова районної ради Бадзюнь із заступником Мазурком, керуючою справами райради Шумською. Як у радянські часи, стаханівськими темпами висадили “негнийдерева” – так у народі називають модрину. З великою любов’ю заповнювали площу саджанцями, плекаючи кожне деревце. Працювали на два фронти – садили ліс і фіксували все, що відбувається, на цифрові носії.

Такі пам’ятні моменти не можна упускати! Усі життєрадісні, навіть щасливі, що в наш час рідко зустрінеш.

Робить – так робить, садить – так садить!

“В кожному дереві людина продовжує своє життя. Пройдуть роки і з гордістю скажемо : цей ліс садили ми !!! А садили для наших нащадків ,для нашої майбутньої української нації ,бо ми віримо в те ,що на СВОїй БОгом ДАній землі будуть жити справжні націоналісти !!!”, – написав голова Іваничівської районної ради на сторінці у Фейсбук.

Громада сподівається, що серед працівників районної ради бажаючих робити таку гарну справу ставатиме більше. Незасаджених площ у Литовезькій та Поромівській ОТГ є багато, тому завжди буде можливість зробити особистий внесок в озеленення рідного краю.

Фото із соціальних мереж




коментарів: 3
  1. шановний Андрій Бадзюнь вигляни через вікно із свого кабінету там знизу також потрібно зробити толоку грабельками згорнути суку траву і ці кущі трохи почистити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер