<

«Щаслива Десятка»: запустили флешмоб на допомогу онкохворому хлопчику з Іванич

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 16.08.2018 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Активні громадяни та учасники Благодійного Фонду «СТОПРАК» запустили флешмоб «Щаслива Десятка» на допомогу онкохворому Станіславу Тимчуку з Іванич.

Небайдужих до чужого горя жителів Волинської області закликають допомогти маленькому мешканцю селища Іваничі, який долає рак крові. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила Ольга Мигас.

«Хочу познайомити вас з тим, хто насправді став натхненником нашого благодійного флешмобу «Щаслива Десятка». Отож, знайомтесь, це – Стасик Тимчук з Іванич. Йому 5 років і він був першою дитиною, з якою я зустрілася у онкогематологічному відділенні.

Він – один із найдивовижніших пацієнтів. Попри діагноз «гострий лімфобластний лейкоз» у хлопчика є ще одна важка хвороба – ДЦП. Саме через неї батьки та лікарі не могли відразу виявити онкозахворювання, адже проблеми зі здоров’ям супроводжували дитину з самого народження.

Особливістю маленького Станіслава є й те, що через катетери в руках, які хлопчик боїться пошкодити, він навчився робити все… ніжками! Лікарі з подивом спостерігають, як маленький пацієнт ногами малює і навіть складає улюблене лего! Хоча ручки у дитини теж працюють, просто на даному етапі дуже ослаблені. Тож хлопчик і тут пристосувався та знайшов вихід, аби лишатися активним.

А ще у Стасика дуже гарна і позитивна мама! Вона з такою гордістю і ніжністю розказувала про кожне його досягнення, про кожну його рису характеру, що я, наприклад, впевнена – у хлопчика все буде добре!

Так от, саме Стасик надихнув нас із Благодійний Фонд «СТОПРАК» запустити «Щасливу Десятку», яка уже має результат!

Всього 10 гривень – і ви зробите надзвичайно гарну справу!», – пише вона у соцмережі.

Умови флешмобу:

1. Закидаєте 10 грн на рахунок Благодійного фонду «СТОПРАК»,
поточний рахунок 26006055501466,
МФО – 303440.
КБ ПАТ «ПРИВАТБАНК».
ЄДРПОУ 37537784.

2. Розповідаєте про флешмоб в своєму дописі.

3. Передаєте естафету трьом друзям!

Допомогти Стасику можна також за реквізитами на сторінці спільноти Офіційна група допомоги Станіславчика Тимчука 5 років😇❗️SOS❗️Рак крові “!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер