<

“Псевдоблагодійницю”, яку шукають через борги, журналісти знайшли в Іваничівському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 4.04.2018 / Іваничі / /
Перегляди
89
/ коментарі 2

“Благодійниця” Юлія Дейнека, яка ошукувала лучан, тепер проживає в селі Топилище Іваничівського району.

Про це інформує 12 канал.

“Благодійниця” Юлія Дейнека замахнулася на непідйомну справу – йдеться в сюжеті – зібрати майже півмільйона для недоношених малюків, а потім – зникла. Сьогодні її розшукують десятки ошуканих працівників, яким вона не виплатила заробітну плату.

“БУГ” раніше повідомляв про те, що у місті Луцьку в рамках проведення сімейного фестивалю «Family Weekend» володимирчанка Юлія Дейнека проводила благодійний збір коштів на пристрій для недоношених дітей, який нібито планувала згодом передати Луцькому пологовому будинку. Як повідомляла жінка, упродовж двох днів заходу було зібрано близько 9-ти тисяч гривень благодійних пожертв. Однак “псевдоволонтерка” згодом зникла, перестала відповідати на телефонні дзвінки, не відписувала на повідомлення в інтернеті.

Юлія Дейнека не виплатила зарплатню людям, які працювали у неї, підписавши цивільно-правову угоду.

https://www.facebook.com/liudmyla.yavorska.lutsk/videos/1874885262594138/

“Уже після того, як Alina Bekeruk зібрала увесь матеріал для розслідування, знайшлося ще до десятка людей, які постраждали від цієї горе-благодійниці. Можливо, і ви маєте нові факти? Обов’язково діліться, якраз готуємо заяву в правоохоронні органи. Можете писати в приватні повідомлення журналістці”, – зазначають представники ЗМІ.




коментарів: 2
  1. Допригалась Юлька.
    І то по таким дрібницям. Вже хоть би на мільйони замахувалася, шоб було за шо “відлежуватись”.
    Розчарувала!

  2. Слава іде попереду людей, аферисти рідкісні, що Дейнека, що її співмешканець Мирончук! Скільки свят вони не провели беручи аванси наперід, а на неї так взагалі один з її колишніх чоловік у суд подавав за побиття їхньої спільної дитини, ось Вам і благодійниця, що вже говорити про чужих дітей, якщо вона своїх лупцює так, що в суд подають!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця