<

[ОНОВЛЕНО] Пошуки зниклого безвісти чоловіка у Павлівській громаді продовжать наступного дня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:30 | 11.01.2022 / Іваничі / /
Перегляди
8467
/ Коментарі відсутні

11-го січня о 9:00 біля Павлівської сільради та о 10:00 біля школи у селі Грушів розпочалися пошуки мешканця громади, який зник безвісти.

Нагадаємо, 71-річний Володимир Ткачук 5-го січня о 9:30 пішов з дому та не повернувся. У чоловіка проблеми з пам’яттю (може забути, де проживає).

На його пошуки вирушили працівники поліції, рятувальники та місцеві мешканці. Загалом близько 60 людей.

Місцеві повідомляють, що чоловік зникав неодноразово – йшов у ліс та блукав у жителів навколишніх сіл. Зазначають, що Володимир добре орієнтується у цій місцевості, адже збирав гриби та ягоди на продаж у Павлівській громаді.

Працівники поліції шукали зниклого безвісти до пізнього вечора по навколишніх селах Волинської та Львівської областей (Лещатів, Стенятин, Лучиці, Шарпанці, Мелятин, Боб’ятин та інші).

Мешканці Стенятина розповіли правоохоронцям, що бачили Володимира ще влітку – він ходив босий вулицями села.

Станом на 11-те січня чоловіка не знайшли. Близько 20:00 журналісти БУГу та працівники поліції завершили шукати зниклого безвісти на зазначених вище територіях.

Проте, пошуки продовжуються 12-го січня, небайдужих закликають приєднуватись.

  • 9:00 біля Павлівської сільради
  • 10:00 біля школи у селі Грушів

Прикмети: ріст 170 см, тілобудова – середня, колір волосся сивий. Особливі прикмети: на грудях, біля ребер має пухлинку розміром з «волоський» горіх.

Одягнений в шапку-вушанку чорного кольору, куртка коричневого кольору з хутряним коміром, чорні штани, чоботи-сніготопи, кофта сірого кольору, байкова сорочка в клітку. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця