<

У лісі на околицях села Заставне для школярів Литовезької громади провели туристично-спортивний зліт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:41 | 15.06.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
738
/ Коментарі відсутні

Змагання відбувалися з велосипедного туризму, орієнтування і техніки пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод» біля села Заставне Литовезької громади. Ініціатором та організатором проведення змагань став депутат Литовезької сільської ради та заступник директора Заболотцівського ліцею Іван Романюк.

Серед соснового лісу розташували свої намети три команди: КЗ Литовезький ліцей імені Володимира Якобчука, КЗ Заболотцівський ліцей, КЗ Іваничівський ліцей № 2 імені Юрія Лелюкова.

Нелегко давалися юним спортсменам підйом на схил з поворотом, “вісімка”, “колія” та “стоп-лінія”, оскільки перед самими змаганнями всі учасники отримали туристичне “хрещення” 15-ти хвилинною дощовою зливою.

Захопливими були змагання з техніки пішохідного туризму. Тут діти демонстрували не лише свої фізичні можливості і спритність, а й розум і логіку для того, щоб правильно подолати дистанцію. Необхідно було стягнути мотузку, закріпити карабін, організувати командну страховку чи супровід.

Змагання з орієнтування відбувалися на середній дистанції за заданим напрямком. Тут потрібно було відшукати на місцевості контрольні пункти, які були нанесені на карту.

У перерві між змаганнями діти грали волейбол, спілкувалися, ввечері біля багаття співали пісні під гітару і навіть організували дискотеку під відкритим небом.

Переможці змагань в особистому та командному заліку отримали грамоти гуманітарного відділу Литовезької сільської ради.

Учасники дякують працівникам гуманітарного відділу за організацію заходу, а голові сільської ради Касянчук Олені за розуміння і сприяння у проведенні цікавого заходу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця