<

На Іваничівщині горів дерев’яний будинок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:30 | 30.10.2019 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

29-го жовтня працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області ліквідували 5 пожеж у житловому секторі, що трапилися в Іваничівському, Ратнівському, Локачинському, Луцькому районах та у місті Ковелі.

Про це інформують рятувальники Волині.

Зокрема о 13:49 у селі Морозовичі Іваничівського району рятувальники ліквідували пожежу в дерев’яному нежитловому будинку, що трапилася через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. 

Вранці о 04:15 вогнеборці Ковеля ліквідували загорання у цегляній господарській споруді на вулиці Зарічній (причина пожежі встановлюється).

О 18:20 співробітники ДСНС ліквідували пожежу у цегляному будинку в смт Ратне, що, за попередніми даними, трапилася внаслідок несправності пічного опалення.

О 22:23 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу у цегляному двоповерховому індивідуальному житловому будинку, що використовувався як мотель, розташованому у селі Рованці Луцького району. За 5 хвилин до місця виклику прибули рятувальники найближче розташованого підрозділу – 2-ої ДПРЧ, згодом прибули й сусідні служби, залучено 6 одиниць спеціальної та допоміжної техніки. На момент прибуття пожежа, що виникла на 2-му поверсі в одній з кімнат, сягнула покрівлі. Горіння локалізували о 23:10, ліквідували – о 00:20. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок короткого замикання електромережі. Вогнем знищено 4 телевізори, речі домашнього вжитку та покрівлю на площі 250 м кв.




один коментар
  1. Зокрема о 13:49 у селі Морозовичі Іваничівського району” – будинок згорів за хвилин 15, там вже не було що ліквідовувати , цікава стаття слів нема

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця