<

Місцеві вибори 2015 у Іваничах. Фотозвіт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 25.10.2015 / Іваничі / , /
Перегляди
14
/ коментарі 4

Журналісти “БУГу” побували на трьох виборчих дільницях у смт. Іваничі.

А саме на дільниці №070158, що знаходиться у приміщенні Іваничівської ЦРЛ, дільниці №07157 у школі-гімназії та дільниці №07156, що продовжує свою роботу у народному Домі “Просвіта”.

Вранці активність іваничівців була низькою. Як розповіли члени комісії, можливо, це пов’язане з тим, що більшість людей пенсійного віку, які становлять вагомий процент виборців, в недільну пору відвідують храми.

_DSC0157_tn

Найспокійніша обстановка з виборцями була на дільниці у лікарні. Тут до дев’ятої години ранку проголосували лише 30 чоловік. Як нам сказали, виборці цієї дільниці – мешканці сільськогосподарського району, державні процеси їх цікавлять менше, аніж жителів, наприклад, центру.

Голові комісії Оксані Силці, заступнику Мирославі Оранській та секретарю Валентині Радчук відповідальності від цього не зменшується.

Для забезпечення громадського порядку і реагування на можливі правопорушення в день голосування залучено співробітників міліції.

Міліціонери охороняють бюлетені на виборчих дільницях. Після підрахунку голосів усі бюлетені знову перейдуть під охорону міліції.

У гімназії процесом керують голова комісії Світлана Савонік, заступник Євген Бобак, секретар Оксана Красовська.

_DSC0205_tn

Найбільше виборців у будинку культури. Приблизно третину їх складає молодь. Тут вдається зафіксувати заступника Іваничівської РДА Людмилу Войтович, яка прийшла виконати свій громадянський обов’язок.

_DSC0225_tn

Голова комісії Віра Юхимчук, заступник Наталія Томашук,  секретар Валентина Рудовська повідомили, що порушень на виборчій дільниці не спостерігалося.

_DSC0144_tn
_DSC0151_tn
_DSC0155_tn
_DSC0156_tn
_DSC0167_tn
_DSC0169_tn
_DSC0181_tn
_DSC0183_tn
_DSC0187_tn
_DSC0193_tn
_DSC0200_tn
_DSC0212_tn
_DSC0228_tn
_DSC0230_tn
_DSC0234_tn
_DSC0235_tn




коментарів: 4
  1. Так порушень не виявлено , але що було далі….. Ті свободівці знаєте як мухи перед Спасом знають що здихають і больно кусаються, так і вони…. Я в шоці з них. у будинку культури вчепились до літньої пані що вона присіла з бюлетнями і роздивлялась їх, прибігли на телефони фотографують(добре що хоч накрали грошей на круті телефони), вона теж шокована, злякана. Чим все скінчилось? А пані висловила свою думку: “А навіщо воно мені потрбне, щоб навколо мене здіймали такий галас. Я більше взагалі не піду на ці вибори, будь вони не ладні” вітаю панове- свободівці, браво. Ви ж тільки і вмієте голосно кричати….. А при здачі бюлетнів, що було пан Сімчук був в “Колосі “надрукований як такий що не можуть знайти і вручити повістку до АТО а тут диви з телефоном обступили голову дільниці і довели бідну жінку- бо бач вона з “регіоналка”. Та вона всеж виконувала свою роботу як і решта членів комісії. А Ігнатюк я взагалі мовчу ти з тестем і тещею навів лад щодо корупції. Памятається як клеїв на адміністрації плакат “не даю і не беру хабарів”. А на кухні в себе не пробував наклеїти, щоб рідні почитали. ……о там треба боротись. Тесть нарешті відступив від корита а теща…. попади вродом рукавиці купи, мило теж, рушнички щей не які небуть….. .чому там пан Бадзюнь не кричить їм же виділяють кошти а …. він тільки в адміністрації може кричати не дати грошей на адміністрацію! що ж працівники дійшли до того що папір і принтери за свої гроші та вже і земельний податок за будівлю адміністрації платять за свої зароблені копіки. а пану Вілентку потрібно збудувати постамент біля Шевченка бо так вже його величають що дальше нікуди бо він “ДОБРОВОЛЕЦЬ” А за решту добровольців ви забули . От Петра Нагайовського дійсно показували по телевізору де він і що він на передовій і командир роти , але його не величають бо весь ефір зайнятий вілентком який просидів десь там де навіть і не чути пострілів зате “ДОБРОВОЛЕЦЬ” Загалом свобода на одних виборах пролетіла “як фанера” мабуть і на цих так буде о це вони і бігали діставали людей , хочаб буде виправдання що вибори сфальсифікували. А їм хочеться побажати “Лишайтесь ви людьми” бо політика пройде а вам і вашим дітям тут жити серед людей незалежно до якої вони партії відносяться.

    • Якщо “БУГу” цікаво можу надати фото-факти на кожне звинувачення в сторону мою та “Свободи”
      телефон маєте

  2. Вітаю я своїх іваничівців! Молодці! Правильний вибір зробили! Віват ВО”Свобода”! Віват Андрій Бадзюнь! І як би ті активісти свободівці справді дивилися за тим, як підраховувалися голоси, то хто зна, хто зна який насправді був би результат!!! І з яким відсотком вони тоді перемогли б! Бо невіриться мені, що так просто віддали їм перемогу. Не вірю і все. Та і питання щодо обрання селищноо голови. як послухаєш людей, то до іншого результату приходиш….
    Так що не кричить пан Бадзюнь, а як побачили – бореться і виборює!

    • Скажи бабі слово, тільки не проси, щоб повторила, бо з одного зробить десять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер