<

Іваничівський центр зайнятості відкритий для шукачів роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:32 | 5.05.2017 / Іваничі /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Працівники центру зайнятості знайшли роботу для бійця АТО.

Несміливо ступив на поріг районного центру смт Іваничі молодий, але вже загартований  життям  юнак  в пошуку нової зайнятості. За плечима   в  нього важкий період – захист Вітчизни:  несення варти  і свистіння куль,  вибухи, розорені домівки, зруйнована територія, психологічний стрес, війна… проте жага до продовження життя перемагає  і  пошук нової роботи – є тим стимулом, який дає опору  у подальшому, адже як кажуть : рух – це життя.

Халімон Володимир  оговтавшись від  минулих днів жахіття війни шукав нову зайнятість. Працівники служби зайнятості уважно поставилися до нього,  і з розумінням. І як пріоритет – надання йому якісних соціальних послуг з метою працевлаштування, враховуючи його потреби і можливості щодо пошуку роботи. Військовослужбовець (атовець) маючи проф-технічну освіту  та довід техніка-електрика, сумлінно відвідував заходи з техніки пошуку роботи, тренінги, профконсультації. Особливо  відчутно лишив спогад  семінар на тему  «Легальна зайнятість», адже ж не уся молодь має виїжджати за кордон, роздумував він. Працюватиму у своїй країні,  і для людей –  вирішив  Володимир.  

Орієнтований  був фахівцями ЦЗ,  і на організацію власної справи, проте  досвід роботи в галузі:  монтаж і експлуатація електроустаткування  підприємств переважив. Прислухавшись до порад фахівців щодо запропонованої вакансії  –   на даний час працює на ПП Європацукор  (смт Іваничі) електрослюсарем. Роботою задоволений, час від часу можна почути його і по телефону,  оскільки погодився на соціальний супровід після працевлаштування. Новий соціум колег радо прийняв його.  На роботі вчасно, відповідально  і уважно виконує покладені на нього завдання, бо ж   функції роботи нерідко небезпечні для життя, а в цьому йому допомагають точність та добросовісніть.  Бажаємо Володимиру хорошої зарплати,  позитивного настрою і радості в житті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер