<

“Герої небесної сотні-білі ангели”,- під такою назвою пройшла літературна година в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:40 | 19.02.2017 / Іваничі /
Перегляди
13
/ коментарі 2

16-го лютого літературна година “Герої небесної сотні – білі ангели” була проведена для гуртківців комунального закладу “Іваничівський будинок дитячої та юнацької творчості”.

Методист Віталіна Мазурук розповіла дітям про героїв, які у різні історичні часи боролися за вільну і незалежну Україну. Та найбільше уваги було приділено подіям на Майдані трирічної давності. Учні переглянули відеоролик про Майдан, відеокліп пісні “Мамо не плач”, фільм “Пам’яті Сергія Байдовського”.  Була поставлена інсценівка подій на Майдані у розмові батька і сина, які опинилися на вулиці Інститутській через роки. Коли син уважно вислухавши батька, запитує “а де ти був?”.

Слухали розповідь Оксани Рубан, депутата районної ради, дружини учасника АТО Володимира Рубана, який сьогодні обороняє рубежі України на сході. Директор Лариса Дячук  на знак подяки подарувала два ангелочки, зроблені руками гуртківців для Володимира і Оксани.

Затим діти переглянули виставку приурочену Героям Небесної Сотні. Її підготувала завідувач музеєм Лариса Куль. Вона розповіла про події відображені на фотографіях, про спогади учасників Революції Гідності, розповіла про свої враження від відвідування Майдану у різні часи, як і у революційні дні так і через певні періоди. Про це розповідають фотографії та різні речі, які знаходяться в музеї: книжки, газети, каска будівельника, яку використовували як захист. На фотографіях наші земляки на Майдані під час Революції гідності.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця