<

Демобілізовані військові Іваничівського району оздоровляться в “Шахтарі”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 13.11.2015 / Іваничі / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

12-го листопада в Іваничівської РДА відбулася зустріч представників влади, управління соціального захисту населення, відділу культури, керівництва санаторію “Шахтар” та членів ГО “Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини”, на якій йшлося про забезпечення санаторного лікування учасників АТО.

Голова “Спілки матерів військовослужбовців Іваничівщини” Надія Рубан розповіла, що на минулій сесії районної ради депутати проголосували за виділення коштів в сумі 25-ти тисяч гривень для оздоровлення військових, що повернулися з зони АТО. Тепер члени громадської організації спільно з владою та керівниками деяких структурних підрозділів РДА намагаються організувати відпочинок демобілізованих солдат у санаторії “Шахтар”, а передуватиме цьому зустріч військовослужбовців на базі оздоровчого закладу в переддень свята Збройних Сил України.

У залі засідань РДА представники “Спілки матерів військовослужбовців Іваничівщини” Надія Рубан, Алла Козак, Галина Ілик, заступник голови Іваничівської райдержадміністрації Людмила Войтович, директор санаторію-профілакторію «Шахтар» Віталій Шевчук, працівники управління соціального захисту населення  Сергій Вільчинський та Володимир Сарабуна, начальник відділу культури Олена Шумик обговорювали створення умов для оздоровлення солдатів. Для цього в Іваничівському районі будуть працювати соціальні фахівці, які проводитимуть роботу з військовими.
Надія Рубан повідомила також, що до втілення задуму оздоровлення бійців залучатимуть  спонсорську допомогу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер