<

Ігор Гузь: Ремонт дороги «Устилуг-Луцьк» через Володимир має фінансуватися від митних надходжень!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:12 | 24.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Народний депутат України Ігор Гузь звернувся до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана із проханням продовжити експеримент ремонту доріг, що відбувався за кошти від перевиконання надходжень українських митниць. Також закликав колег-народних обранців, аби вони, в свою чергу, підтримали цей законопроект.

Нагадаємо, наприкінці травня цього року під час прес-туру волинських журналістів на митницю  «Устилуг» Ігор Гузь пообіцяв лобіювати це питання на державному рівні.

Ігор Гузь вважає цей проект корисним, адже кошти від перевиконання митних надходжень залишаються у тих же областях, де й розміщені пункти пропуску. «Кошти так чи інакше йдуть до бюджету, а завдяки цьому Проекту ми знатимемо, що вони будуть йти на розвиток регіону!» – зазначив він.

Народний депутат підкреслив: «У Волинській області в 2015-2016 роках фактично профінансували 75% вартості ремонту дороги «Львів-Радехів-Луцьк». Для нашої області це дуже важливе сполучення! Дорога зроблена «з нуля» і люди задоволені її станом».

Ігор Гузь повідомив, що вчора зустрівся із Головою Державної фіскальної служби Романом Насіровим. За словами народного депутата, керівник ДФС не заперечує, аби такий проект продовжувався і в 2017 році.

«Прошу Прем’єр-міністра взяти за основу дорогу, якою європейці в’їжджають в Україну через митний перехід «Устилуг»! Дорогу «Устилуг-Луцьк» через Володимир-Волинський першочергово варто включити в перелік тих автомагістралей, на які йтимуть кошти від перевиконання надходжень!» – зазначив Ігор Гузь. Він ствердив, що дорога знаходиться у жахливому стані.
Ігор Гузь закликав Володимира Гройсмана: «Прошу продовжити «митний» експеримент на 2017 рік і врахувати пропозицію щодо капітального ремонту дороги «Устилуг-Володимир-Волинський-Луцьк»!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер