<

Глава ДержНС Бочковський затриманий на засіданні Кабміну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 25.03.2015 / Новини / , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Чиновника звинувачують у корупції.

Працівники правоохоронних органів затримали голову Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського на засіданні Кабінету міністрів у середу, 25 березня, – пише Корреспондент.

Бочковського звинувачують у зловживанні і причетності до корупційних схем в очолюваному ним відомстві. Зокрема, встановлена ​​злочинна схема, яку створило керівництво ДСНС при закупівлі паливно-мастильних матеріалів.

Крім Бочковського затриманий і його перший заступник Стаєцький.

“У ході досудового розслідування встановлена злочинна схема, побудована керівництвом ДСНС. Дана схема полягає в тому, що під час державних закупівель в порушення чинного законодавства закупівля паливно-мастильних матеріалів здійснювалася у ТОВ ЛУКОЙЛ, Альянс та інших підприємств за значно завищеними цінами”, – сказав представник МВС на засіданні Кабміну.

У свою чергу прем’єр-міністр Арсеній Яценюк повідомив, що Кабінет міністрів прийняв рішення про звільнення Бочковського, його першого заступника Стаєцького, а також керівників управлінь ДСНС в регіонах.

“Уряд підтримує рішення про звільнення керівника і першого заступника, усунення всього керівництва по всій вертикалі Державної служби з надзвичайних ситуацій, і прошу Арсена Борисовича (міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков – ред.) провести розслідування точно також по всьому регіональному керівництву, яке було задіяно в корупційній схемі з розкрадання державних коштів”, – сказав Яценюк на засіданні Кабміну.

1600257
1600256




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця