<

Ford випустив парфум із запахом бензину, але з назвою електромобіля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 18.07.2021 / Новини / /
Перегляди
200
/ Коментарі відсутні

Компанія Ford of Europe створила новий аромат під назвою Mach-Eau GT. За словами виробника автомобілів, це “преміум-аромат для тих, хто прагне продуктивності нового повністю електричного Mustang Mach-E GT, але все ще любить відчувати запахи традиційних бензинових автомобілів”.

Новий аромат – це не просто чистий запах бензину. Ford каже, що парфум поєднує димчасті акорди, аспекти каучуку і навіть елемент “тварини” – все це створює відсилання до Mustang. А форма пляшки нагадує бензоколонку, повідомляє Авто24.

Mach-Eau GT був створений відомим консультантом з ароматів Olfiction, а їх відправною точкою є вивчення хімічних речовин, що виділяються з салонів автомобілів, двигунів та бензину. До цих хімічних речовин належать бензальдегід та паракрезол, які потім змішують із синім імбиром, лавандою, геранню та сандаловим деревом.

Хоча такий аромат справді існує – він був представлений на Фестивалі швидкості у Гудвуді – купити його не вийде. Це лише частина цілі Ford розвінчати міфи про електричні автомобілі та переконати власників, які не мають електромобілів, у потенціалі електрифікованих транспортних засобів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер