<

Фоменко відмовився спілкуватися зі ЗМІ після провалу збірної на Євро

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 17.06.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Головний тренер збірної УкраїниМихайло Фоменко відмовився спілкуватися з представниками ЗМІ на прес-конференції в медіа-центрі в Екс-ан-Провансі.

Заплановане на сьогодні спілкування з пресою скасували, передає офіційний сайт Федерації футболу України.

Увечері 17 червня відбудеться відкрите тренування “синьо-жовтих”. Після нього журналісти зможуть поспілкуватися з футболістами у мікст-зоні.

160616174004_ukraine_northern_ireland_fans_624x460_pa_nocredit

Нагадаємо, збірна України досить несподівано програла на Євро-2016 у Ліоні команді Північної Ірландії – 0:2.

У цій грі суперники не продемонстрували яскравого футболу. Як і очікувалося, північні ірландці побудували свою гру від оборони, розраховуючи на силовий футбол, високі передачі та стандарти – повідомляє BBC Україна

Зі свого боку українцям так і не вдалося успішно зіграти у ролі “першого номера” і використати найкращі якості своїх лідерів.
Так перший тайм маловидовищної гри завершився “сухою” нічиєю 0:0. А початок другого став неприємною несподіванкою для підопічних Михайла Фоменка.

На 49-й хвилині українці пропустили від Гарета Маколі, який результативно пробив головою з довгої флангової передачі після штрафного.
Треба відзначити, що за п’ять хвилин після цього арбітр зупиняв матч через сильний дощ і град у Ліоні. Але команди досить швидко повернули на поле. Погодні умови покращилися.

Цікаво, що про дощ повідомляли ще напередодні, і експерти вважали, що це може зіграти на руку британцям, які начебто більше звикли до гри в таких умовах. Після забитого м’яча Північна Ірландія ще більше укріпила свою оборони, віддавши ініціативу супернику. При цьому британці все-одно виглядали дещо солідніше і були небезпечними під час стандартів.

В кінці гри українці пішли в атаку, але при цьому виглядали непереконливо і хаотично. Замість забитого м’яча у ворота Північної Ірландії – пропустили у свої. Відзначився вже на шостій, останній, компенсованій хвилині Макгін. Так Україна максимально ускладнила собі боротьбу за вихід у наступний раунд. Команда Фоменка програла дві стартові зустрічі Євро-2016, не забивши жодного м’яча, і посідає останнє місце.

Футболісти на кілька хвилин залишили поле через негоду. У третій зустрічі групового етапу українці зіграють вирішальний матч з Польщею.
В поляків українцям треба не тільки вигравати, а й по можливості забивати якомога більше голів

Україна вийшла на гру у Ліоні у такому складі: Андрій Пятов, Євген Хачеріді, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Віктор Коваленко, Євген Коноплянка, Євген Селезньов, В’ячеслав Шевчук, Сергій Сидорчук, Артем Федецький, Ярослав Ракицький. У другому таймі Зозуля замінив Селезньова, Гармаш – Сидорчука, а Зінченко – Коваленка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця