<

ФК «Олександрія» перемагає вдома луцьку “Волинь”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:58 | 19.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Матч проти ФК «Олександрія» мав дати відповідь на питання: чи зможуть волиняни продовжити свою виїзну безпрограшну серію, яка становить 7 ігор і тим самим закріпитись у ТОП-5 турнірної таблиці.

Незважаючи на паузу в чемпіонаті жоден з наставників не міг виставити на гру свій бойовий склад. Окрім дискваліфікованих  (Шуст у «Волині» і Голенков та Чеботаєв у «Олександрії») у обох командах були ще й травмовані гравці (Шарпар, Герасимюк, Гуменюк і Новак, Леонов, Грицук відповідно), – повідомляє клубна прес-служба лучан.

Перші хвилини матчу показали, що «Волинь» намагатиметься сьогодні грати першим номером, а господарі обрали тактику швидких контратак. По воротам «Олександрії» почергово пробивали Політило, Матей та Кравченко, але серйозного клопоту Леванідову ці удари не завдали. Олександрійці «огризнулися» контратакою, під час якої Пономарю вдалося уникнути положення поза грою, але його поперечний простріл ні лінію воротарського не встиг замкнути Коломоєць.

Перша по-справжньому небезпечна ситуація відбулася посередині тайму, коли Політило у штрафному майданчику прийняв передачу від Кравченка і пробив у падінні з 12-ти метрів, але м’яч пройшов повз ближню стійку воріт. Натомість у господарів, знову ж таки під час контратаки, Коломоєць пробивав з 18-ти метрів, але Шабанов ліквідував загрозу вибивши м’яч головою.

Як грім серед ясного неба відбувся гол «Олександрії» на 39-й хвилині, коли після діагональної передачі Таграмадзе в один дотик переадресував м’яч на Мягкова, який віддав передачу Коломойцю і той замкнув її точним ударом – 1:0. «Волинь» перебуваючи в неочікуваному нокдауні могла пропустити вдруге, але після сольного проходу і удару від Пономаря на допомогу Недільку прийшла стійка воріт.

У перерві Віталій Кварцяний вирішив змінити гру своєї команди в атаці змінивши Діденка на Козьбана. Але другу половину гри активніше почали господарі, яким вдалося кілька разів неприємно потурбувати Неділька. Ця активність вилилася в другий гол на 55-й хвилині, коли Жуніч підставив ногу під простріл Коломойця, виклав тим самим м’яч під удар Мягкову, постріл якого з 11 метрів був сильним і точним – 2:0.

«Волинь» змогла відповісти лише на 63-й хвилині, – Матей змістився в центр і пробив з-за меж штрафного, але Леванідов витягнувшись в струнку витягнув м’яч з дальнього кута воріт. Надалі гості мали ще кілька напівмоментів, але надійно у захисті грали олександрійці, які перш за все намагалися втримати здобуту в матчі перевагу.

Воскресити інтригу в матчі на 72-й хвилині міг Мемешев, але після прострілу Кобахідзе пробив з кута воротарського вище воріт. А ще через п’ять хвилин Матей навіть забив, але зробив це перебуваючи у положенні поза грою.

Після цього господарі активізувалися, відсунувши гру від власних воріт. Спочатку момент втратив Козак, на удар якого зреагував Неділько, а потім на своїй половині помилився Мемешев і Козак швидким пасом вивів Коломойця віч на віч з воротарем і той ударом з лінії штрафного поклав м’яч у кут воріт – 3:0.

Усе на що спромоглася «Волинь» у заключні хвилини – це зароблений Мемешевим і реалізований Матеєм пенальті у доданий арбітром час, який лише підсолодив гіркоту поразки для гостей. Таким чином вдала виїзна серія «Волині» обірвалася в Олександрії поразкою з рахунком 3:1




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця