<

Ексглаві ОП Богдану спалили Теслу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 11.08.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Колишньому голові Офісу президента Андрію Богдану у інч на 11-те серпня спалили електромобіль «Тесла».

Про це повідомляє поліції Києва.

Близько 3-ї години ночі до поліції надійшло повідомлення про загоряння автомобіля «Тесла» на вулиці Юності у Дніпровському районі.

На місце події виїхали рятувальники, слідчо-оперативна група та представники профільних служб поліції Києва.

Вогнем пошкоджено три транспортні засоби – «Тесла» і дві припарковані поруч автівки «Мазда» і «Хонда», які належать місцевим мешканцям.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу,  слідчі призначать необхідні експертизи.

Правоохоронці встановлюють обставини підпалу авто та причетних до правопорушення осіб.

У повідомленні поліції власника авто не назвали. Проте, Богдан повідомив УП, що спалили його електрокар.

Згодом Андрій Богдан опублікував відео, на якому видно, як підпалюють білу машину.

“Сьогодні вночі невідома особа підпалила мій улюблений і задекларований автомобіль – Тесла S. Хоча втрата важка (автомобіль згорів вщент), но я не сприймаю це близько до серця. Звичайно всіх хвилює питання хто це зробив і чому?

Оскільки це лише черговий момент в ряду кримінальних справ проти мене і моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це, як погрозу від влади”, – йдеться у дописі.

Також він зазначив, що підпал може бути пов’язаний із його роботою в Офісі Президента, адже минуло рівно пів року після його звільнення.

“Крім того, прослідковується певний символізм – рівно пів року з того часу як я щасливим звільнився з посади Керівника Офісу Президента. Я розумію,що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах, проте дорогенькі, кризові історії – моя робота. Перекладаю – це Ви зараз бахнули керасинчику у “кастрік”.

Ну що ж, будемо зараз активно виводити Вас на чисту воду і постараємось забезпечити Вас комфортними умовами відбування покарання (про комфортні – не обіцяю)”, – додав Богдан.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер