<

ДП «Волиньвугілля» закупили обладнання на 35 мільйонів у Ахметова, запорізького «регіонала» та киянина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:48 | 1.12.2014 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

ДП «Волиньвугілля» 20 листопада за результатами тендерів уклало низку угод на постачання гірничо-шахтного обладнання на 35,41 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Понад 80% підрядів отримали три компанії – пише сайт НАШІ ГРОШІ

ТОВ «Еквівес» 17,85 млн грн. Київська компанія зареєстрована на Андрія Кожу, а першим засновником була Надія Фурлик з Нової Каховки. Єдиним конкурентом було ТОВ «Південпроммаш» також з Нової Каховки.

ТОВ «Компанія Александр» 7,98 млн грн. Компанія зареєстрована кіпрську фірму «Селбері менеджмент лімітид», директором та першим засновником фірми є депутат Запорізької міськради Андрій Коноваленко, член Партії регіонів з 2005 року, входить до фракції «Мир та розвиток».

ПАТ «Криворізький завод гірничого обладнання»4,09 млн грн. Єдиним акціонером заводу є кіпрська компанія «Ukrainian Machine Building Holding Limited» (UMBH) з групи Ріната Ахметова. При цьому єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «Компанія «Гірничі машини», що має такуж назву як машинобудівельний холдинг Ахметова. Ця фірма належить панамському офшору «Севард трейдінг інк. (Sevard trading inc.)». Директором ТОВки є Юлія Рибалка, також відома як бухгалтер холдингу «Гірничі машини» Ахметова.

Вартість окремих найменувань перевищує ринкові ціни. Наприклад лебідки ЛВ-25 придбано по 158 тис грн., тоді як у відкритих джерелах є дані про такі пристрої по 95 тис грн. з ПДВ.

Наші гроші




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер