<

«Дорогі депутати.Волинь» №9 Літній спецвипуск

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:40 | 31.07.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Літо – пора відпусток. І хоча Верховна Рада України прийняла рішення працювати без канікул, народні депутати таки планують трішки відпочити.

Волинські мажоритарники кажуть, що набиратимуться сил у природи рідного краю. У Шацькому національному природному парку знаходиться найбільше озеро України – Світязь. Друге літо поспіль, відколи Росія анексувала Крим, від туристів тут ніде голці впасти – повідомляє Громадське.Волинь

Знімальна група програми «Дорогі депутати. Волинь» вирушила туди, щоб з’ясувати, чи відповідає рівень туристичних послуг депутатським запитам. Запрошення у рейд надіслали шістьом волинським народним обранцям і їхнім помічникам. Але разом із журналістами поспілкуватися з громадою Шацького району, довідатися про проблеми, що їх турбують, зголосилися лише помічник депутата Ігоря Гузя (обраного на 19 виборчому окрузі) Володимир Захарко і помічник обраного на 22-му виборчому окрузі Ігоря Лапіна Юрій Моклиця.

Екологічний збір за в’їзд на територію Шацького національного парку, нелегальний зелений туризм, смітники та туалети на пляжах – це ще далеко не всі проблемні питання, які довелось обговорювати місцевій владі, жителям Шацького району і туристам з помічниками нардепів. Решта – у новому спецвипуску програми «Дорогі депутати. Волинь»

«Дорогі депутати. Волинь» – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, «Громадського. Волинь», Громадського телебачення і проекту USAID РАДА. З програми глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню “кухню”, “совковий дух” Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер