<

До всесвітнього Дня онкохворої дитини «Таблеточки» організовують акцію «Монетки дітям»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:36 | 31.08.2021 / Новини / , , /
Перегляди
94
/ Коментарі відсутні

З 1 по 30 вересня Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки» запрошують долучитись до акції «Монетки дітям», аби зібрати монети та перетворити їх на допомогу для сотень дітей, що борються з раком. 

Подолати дитячий рак можна лише разом, підставивши плече допомоги родинам онкохворих дітей, повідомляють на сайті благодійного фонду.

“Українці досі тримають у себе 1,5 мільярда монет номіналом 25 копійок. Це близько 400 мільйонів гривень. Цими монетами вже неможливо скористатися. Вони можуть роками лежати по скарбничках, кишенях та на полицях, а можуть уже зараз рятувати життя дітям. Давайте разом зберемо ці монети на лікування онкохворих дітей”, – закликав Голова Національного банку України Кирило Шевченко.

Як запевняють, взяти участь в акції може кожен охочий: з 01 до 30 вересня 2021 року віднесіть монети номіналом у 25 копійок у найближче відділення банку-партнеру та перекажіть кошти на рахунок фонду “Таблеточки”

“Сьогодні ми не можемо залишатися осторонь соціальних проблем. Особливо важливо залучати дітей до допомоги іншим. Завдання дорослих – показати дітям, як можна допомагати тим, кому це потрібно. Навчити дітей бути відповідальними та чуйними зараз і в майбутньому. Ця акція чудовий привід поговорити з дітьми про те, що в житті бувають різні ситуації, що є ті, кому ми можемо допомагати: легко і швидко”, – ділиться засновниця благодійного фонду “Таблеточки” Ольга Кудіненко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер