<

До Польщі через Ягодин пропустили вантажівку з тисячею ящиків контрабандних цигарок: Волинська митниця розпочала перевірку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:36 | 30.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
5160
/ 1 коментар

У зв’язку із резонансом, якого набула поширена у телеграм-каналах інформація про затримання польськими правоохоронцями вантажівки з волинськими номерними знаками, в якому знаходилось 1000 ящиків цигарок українського виробника без акцизних марок, Волинська митниця розпочала службову перевірку.

Про це інформують на сторінці митниці.

У телеграм-каналі йдеться, що 29-го квітня польські правоохоронці на трасі, неподалік міжнародного пункту пропуску «Дорохуськ», зупинили вантажівку з напівпричепом, яка прибула до Республіки Польща з України в зоні діяльності Волинської митниці ДМС.

У митниці заявляють, що для дослідження усіх обставин пропуску цієї вантажівки польській стороні скерували відповідний запит.

Для з’ясування можливої причетності працівників Волинської митниці до протиправного переміщення прихованого від митного контролю вантажу, наказом керівника митниці Миколи Татарчука призначено службову перевірку.

Її висновки обов’язково стануть предметом розгляду українських правоохоронців, до яких уже скероване повідомлення.




один коментар
  1. Що Ягодин ,що Устилуг ,тут завжди апроцвітала корупція ,платиш і везеш ,так існують ці митниці вже десятки років ,всі органи це знають і нічого не роблять ,бо всі в долі ,подивіться як живуть митники ,на якому транспорті їздять ,думаєте за зарплату заробили .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця