<

Депутати Волинської облради стали на захист бійців 51-ї бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:52 | 5.08.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Депутати Волинської облради хочуть просити Президента України та Генерального прокурора про зняття обвинувачення з бійців 51 ОМБр, яких судять за дезертирство.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності та боротьби зі злочинністю 5-го серпня, – повідомляє Під Прицілом.

Депутати з профільної комісії одностайно прийняли рішення підтримати звернення депутатів Володимир-Волинської районної ради до Президента України, Генерального прокурора України та Володимир-Волинського міського суду щодо зняття обвинувачення про дезертирство з бійців 51-ї ОМБр.

Члени комісії вирішили винести це питання на розгляд депутатів під час чергової сесії Волинської облради, яка відбудеться 14 серпня.

Нагадаємо: у Володимир-Волинському суді слухають справу про обвинувачення двадцяти одного бійця колишньої 51-ої бригади, які героїчно захищали Україну на Сході. Волинські бійці потрапили на територію Росії, коли виходили з оточення, але військовій присязі не зрадили.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа