<

Депутатка Скороход заявила, що Полякова вбили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:05 | 2.11.2021 / Новини / , /
Перегляди
894
/ коментарі 3

Народна депутатка від партії «За майбутнє» Ганна Скороход заявила, що депутат Антон Поляков був задушений. Вона не визнає версію слідства про те, що у його організмі виявили сліди димедролу та метадону.

Про це вона сказала в ефірі каналу “Україна 24”, передає Суспільне.

“У якій би ситуації Поляков не знаходився б, він би не став вживати наркотики. Він, навіть, таблетки від головного болю не приймав. А казати про дешевий вуличний наркотик – це смішно. Краще б вигадали історію краще, якщо ви такий бруд ллєте.

Враховуючи той об’єм (наркотику – ред.), який виявили у нього в крові, то те про що нам говорили правоохоронці: блювотиння, конвульсії – були б вже через двадцять хвилин (після прийняття наркотику – ред.). Полякова вбили, чомусь ніхто наразі не поясняє борозну на шиї від задухи. Я її особисто бачила”, – каже депутатка.

За її словами, вона та Поляков збиралися одружитися у його день народження – обидва були розлучені на момент смерті нардепа.

“І не треба вигадувати нічого, і не треба розповідати нічого про наркотики та ще про якусь біліберду, яку вигадує пан Єнін. Казати, що щось робиться й все буде зрозуміло – це брехня.

Нічого не робиться, зі сторони правоохоронних органів окрім брехні та якоїсь інформації про наркотики не поступає”, – сказала Скороход.

Народна депутатка стверджує, що правоохоронці не проводили огляд особистих речей Полякова та його мобільного телефону.

“Додому до нас не приходили, про його особисті речі у мене не питали, жодного допиту мене не було.

Мене тільки опитали перед моргом, але я була в такому стані, що там і опитувати не було чого. Допиту, те про що говорить Єнін, ніколи не було. Мене не допитували, хоча я на це готова”, – додала Скороход.

На думку нардепки, Поляков був вбитий вже в таксі.

Читайте також:




коментарів: 3
  1. Ну так, Скороход може сказати за всю експертно-криміналістичну службу країни. “Раз я бажаю, щоб так було–значить має бути так, як я хочу”. Я-спеціаліст по всьому на світі. Під таким гаслом живуть дуже багато подібних, як ця пані. В цьому, напевно, найбільша біда нашої країни.
    Ну тоді я додам, що ця трагічна подія сталась в той момент, коли Земля налєтєла на Нєбєсную Ось, вокруг якої вращается Чорная Дира. Я точно знаю, бо я теж великий “знаток”

  2. Більш схоже на ревнощі його колишньої або ше більше на ревнощі колишнього скороходської

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця