<

Депутат Герега та «Епіцентри»: бізнес в Криму під прикриттям?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:34 | 16.02.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Народний депутат Олександр Герега із дружиною продовжують вести свій бізнес в анексованому Росією Криму, змінивши лише вивіску, повідомляють журналісти програми Схеми.

Відповідно до виписки із реєстру юридичних осіб Російської Федерації, у травні 2014 року українські компанії Епіцентр К, Нова лінія та Торговий дім Трейдіком Інко, кінцевими власниками яких є Галина та Олександр Гереги, заснували у місті Пушкіно Московської області компанію ООО Руслайн Ко.

Фірма Герег Руслайн Ко є одним із найбільших платників податку на власність до бюджету анексованого міста Севастополь, звітують чиновники окупаційної влади в пояснювальній записці до звіту про виконання консолідованого бюджету міста у 2017 році.

Керівництво Руслайн Ко активно бере участь у діяльності гіпермаркетів Новацентр К – ця російська юридична особа почала працювати на місці гіпермаркетів Епіцентр К на території півострова.

Сам Олександр Герега відповів на коментар з цього приводу. Спочатку він заявив, що йому невідомо про бізнес-діяльність Епіцентру К чи афільованих до нього структур у Росії чи Криму, а потім додав: “Хто його знає. Може, ми і маємо стосунок до цих компаній, і підпільно працюємо на ворожій території, щоби рано чи пізно розпалити пожежу, яка буде крокувати цими територіями, і ці території також стануть такими ж незалежними, як наша країна”.

“На території Росії і Криму українським компаніям просто неможливо працювати”, – додав він.




один коментар
  1. справжній партизан… обходиться без схронів.. тихин сапом окуповуе/визволяе крим.. приклад для молоді.. а якшо таких буде пів-ляма…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер