<

Чергова поїздка на Схід: військовий капелан повіз допомогу захисникам з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 27.07.2022 / Новини / /
Перегляди
1040
/ Коментарі відсутні

27-го липня військовий капелан Павло Гаврилюк спільно з волонтером Євгеном Недищуком вчергове поїхали на Схід до військових з Нововолинська.

Представники ради церков «Скинія» повезли чимало потрібного для захисників речей: взуття, шини для позашляховика, сонячну батарею та акумулятори.

Як зазначили волонтери, допомога військовим була придбана за кошти небайдужих мешканців. Уже невдовзі солдати, які перебувають у найгарячіших точках країни, отримають довгоочікувані подарунки.

Нагадаємо, що наразі триває збір на тепловізор для нововолинських хлопців, які несуть службу в окремому батальйоні спецпризначення. Зібрано 16 000 гривень, проте сам прилад вартує – 66 600. Будь-яка сума наблизить наших земляків до купівлі необхідного спорядження.

Реквізити банківської карти матері одного з військових:

Картка Приватбанку:  4731 2196 4914 7463 –  Людмила Фесюк

Нагадаємо, що спільно з художником Павлом Москалем організовано Благодійну лотерею, де учасники мають можливість виграти магніти ручної роботи «Патрон», «Мрія», «Україна». Зібрані кошти підуть на придбання тепловізора для військових з Нововолинська.

Аби стати учасником лотереї потрібно пожертвувати 50 гривень у банку за посиланням. У коментарі до платежу обов’язково вказати свій номер телефону, до якого закріплений вайбер або телеграм.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця