<

Через українсько-білоруський кордон намагався прорватися автомобіль з озброєними людьми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:46 | 21.03.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Білорусі заявили, що через українсько-білоруський кордон намагався прорватися автомобіль, який вдалося зупинити із застосуванням зброї.

Про це повідомила прес-служба Держприкордонкомітету Білорусі.

У Держприкордонслужбі України заявляють, що такий автомобіль державний кордон України ні на в’їзд, ні на виїзд не перетинав.

“У 01:45 20 березня на в’їзд до Білорусі з України здійснена спроба прориву через державний кордон в пункті пропуску Олександрівка Наровлянського району Гомельської області автомобіля марки “Джип”. Для затримання вказаного автомобіля співробітниками пункту пропуску було застосовано табельну зброю”, – розповіли в білоруському прикордонкомітеті.

За словами прикордонників, автомобіль протаранив шлагбаум і проїхав через засіб примусової зупинки. Незважаючи на отримані ушкодження, позашляховик спробував прорватися на територію Білорусі. Для затримання порушників прикордонники були вимушені застосувати табельну зброю.

Були затримані двоє людей, особа яких встановлюється. За наявною інформацією, в автомобілі міг знаходитися ще один порушник, який нині розшукується. В ході огляду затриманого автомобіля виявлений пістолет марки ТТ і два магазини, а також предмет, зовні схожий з тротилом і електродетонаторами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер