<

Через теракти у Франції Київ посилив заходи безпеки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:36 | 14.11.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Україна запровадила спецрежим на кордоні через теракти в Парижі.

Президент України Петро Порошенко доручив посилити заходи безпеки по всій країні у зв’язку з терактами в Парижі. Відповідні розпорядження він дав на нараді з силовиками вранці в суботу, 14 листопада, – пише Корреспондент.

“Сьогодні вранці я провів нараду за участю силових міністрів, керівників Національної поліції, керівництва СБУ, розвідки. Було дано доручення вжити найрішучіших заходів для забезпечення миру, стабільності, спокою і безпеки в Україні, в аеропортах, посилений режим в центрах міст, введення спеціального режиму на кордоні “, – сказав Порошенко біля посольства Франції в Києві, куди прибуло керівництво країни, щоб висловити співчуття французькому народові.

До диппредставництву на вул. Рейтарській прибули також прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк і члени уряду. Вони поклали квіти біля будівлі посольства.

Порошенко коротко поспілкувався з послом Франції в Україні Ізабель Дюмон. Він підкреслив, що тероризм не залякає світ.

“Мене особисто дуже вразило: коли евакуювався стадіон, французи йшли звідти і співали Марсельєзу. І захищаємо ми з Францією загальні наші європейські цінності, захищаємо проти атак тероризму”, – сказав він, додавши, що ці цінності – свобода, рівність і братерство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок