<

Був п’яним за кермом: мешканець Локачинського району пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 23.03.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

21-го березня житель Локачинського району за уникнення від адміністративної відповідальності запропонував співробітникам поліції понад 10 тисяч гривень хабаря.

У суботу до Локачинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що водій автомобіля, котрий прямує у сторону райцентру, керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, – інформує поліція Волині.

За отриманою інформацією співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «КІА», за кермом якого перебував нетверезий 34-річний житель району.

З метою уникнути адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, водій дав співробітникам поліції неправомірну вигоду у сумі 10 тисяч 200 гривень.

Співробітники поліції факт давання хабаря задокументували, гроші вилучили.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)  Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу, обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця