<

Боїться замаху і усуває охорону: розповіли про життя путіна в бункері

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:07 | 19.03.2022 / Новини / /
Перегляди
1723
/ коментарів 5

Російський президент володимир путін боїться фізичної ліквідації, через що давно не був у кремлі. Після початку війни в Україні він перебрався в спеціальний захищений бункер.

Про це розповів Факт директор Інституту соціально-економічної трансформації Ілля Несходовський з посиланням на джерела, передає УНІАН.

«Розповіді про перебування путіна в бункері – правда. У цьому контексті великий сумнів, що він полетить до Туреччини. Глава кремля обмежив всі контакти і боїться, що його вб’ють, тому що усвідомлює – дуже багато поставив на цю війну, яку програє. Путін дуже, дуже сильно боїться. Тепер всі розмови з ним проходять тільки онлайн. Він до себе нікого не підпускає», – заявив Несходовський.

За його словами, Путін всіх боїться і не довіряє навіть власній охороні.

«Те, що він всіх садить на великій відстані від себе – це не через коронавірус, просто боїться будь-якого замаху, тому до нього ніхто не повинен наближатися ближче ніж на 10 метрів… Звичайно, це охорона. Правда, він їй не довіряє, як наслідок – деякі охоронці періодично зникають: вчора був, сьогодні ні. Тільки запідозрив путін когось, і ця людина… зникає. Там не заморочуються», – зазначив він.

Також він заявив, що згідно з чутками, олігархи хочуть за все зробити відповідальним путіна і віддати його Заходу.

«Але поки цей задум не знайшов підтримки у силовиків, вони всі за путіна. Навіть незважаючи на чистки і звільнення в одному з відділів, а все тому, що він їх добре «підгодував». У той же час на ситуацію просто катастрофічно тисне економіка. Тому, можливо, щось зміниться», – підсумував Несходовський.

Раніше в МВС заявили, що володимир путін не збирається йти на реальні переговори з Україною ще близько двох тижнів.




коментарів: 5
  1. Закрийте його у тому бункері і викиньте ключі – нехай там собі і здохне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер