<

Бойовики на сході відкрили вогонь з важкого озброєння по Луганську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:05 | 21.02.2022 / Новини / , , /
Перегляди
499
/ Коментарі відсутні

20-го лютого, близько 21:00, російсько-окупаційні війська здійснили чергову провокацію з метою звинувачення українських військових. Вони відкрили вогонь з важкого озброєння по населеному пункту Луганськ.

Агресор відкрив вогонь з важкого озброєння, з району населеного пункту Лобачеве в напрямку Луганська, повідомляють у фейсбуці ООС.

За відсутності будь-яких агресивних дій з боку українських захисників, загарбники самі підривають об’єкти інфраструктури на окупованих територіях та здійснюють хаотичні обстріли населених пунктів.

Противник продовжує використання своїх пропагандистських методів ведення інформаційної війни з метою звинувачення Збройних Сил України та нагнітання ситуації.

Командування операції Об’єднаних сил повідомляє, що підрозділи Об’єднаних сил неухильно дотримуються Мінських домовленостей, та норм міжнародного гуманітарного права.

Відтак, заяви про нібито обстріли населених пунктів з боку Збройних Сил України є відвертою брехнею та провокацією, відповідальність за яку несе країна – окупант.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця