<

Блокування польськими перевізниками Дорогуська триває уже тиждень: розповіли, яка ситуація на «Ягодині»

19:48 | 11.05.2023 / Новини / /
Перегляди
1248
/ коментарі 2

Затишшя митного поста «Ягодин» через блокування польськими перевізниками Дорогуська триває уже тиждень.

Про це повідомили у пресслужбі Волинської митниці.

За цих сім діб, якщо рахувати за показниками Меморандуму, укладеного з суміжною стороною у червні минулого року, на в’їзд та виїзд з України через нього мало б проїхати по 2380 вантажних транспортних засобів у кожному напрямку, загалом – 4760 авто.

Фактично за цей час оформлено: 1300 вантажівок на в’їзд в Україну (включно з товарами гуманітарної допомоги) і лише 384 авто українського експорту. Виконання домовленостей з пропуску транспортних засобів складає 35 відсотків. Відбувається це зі значною перевагою імпортних вантажів, кількість яких втричі більша пропущеного суміжною стороною експорту.

Жива черга на виїзд з України налічує 350 ваговозів, на в’їзд в Україну – 700, водії яких потрапили в заручники цієї надзвичайної ситуації.




коментарів: 2
  1. Стою в черзі до України з понеділка, на даний момент тут, пропускають 2-3 машини в годину, в черзі більше 1000 вантажівок, умов ніяких немає взагалі, вимоги польських протестувальників взагалі недоцільні, ніхто на них не може знайти “управи”. P. S. Протестувальники польські вживають алкоголь і роблять що хочуть, поліція їх охороняє…. Це проосто к@бздець….

  2. Проїхав з паливом на п’яті сутки і то з поліцейським ескортом. Умови жахливі, звонили до консула, кажуть це турбота вашого керівництва куди вони вас відправляють. Закінчилась ліцензія, але поляк пустив без штрафу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер