<

Біля Києва після посиденьок з адвокатом і слідчим знайшли мертвим суддю Печерського райсуду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:04 | 12.09.2021 / Новини / /
Перегляди
740
/ коментарі 2

Під Києвом знайшли мертвим суддю Печерського райсуду столиці Віталія Писанця.

Про це в коментарі УНІАН повідомила прессекретар поліції Київщини Ірина Прянішнікова.

«Дійсно, він загинув», – зазначила вона.

За словами Прянішнікової, причини смерті судді визначатиме еспертиза.

Вона наголосила, що інших подробиць повідомити не може, адже справою займається Держбюро розслідувань.

Подробиці справи розповідає у Телеграм-каналі «Політика країни».

Як попередньо встановили правоохоронці, згідно з інформацією джерела видання, перед смертю суддя відпочивав і випивав в компанії з адвокатом і слідчим Нацполіції.

Інформація про те, що тіло 53-річного судді знаходиться в будинку на вулиці Центральній села Погреби, надійшла правоохоронцям о 23:11.

Поліція виїхала за адресою і встановила, що напередодні в будинку відпочивали і вживали алкоголь Писанець, власник будинку адвокат Петро Онопенко і слідчий Солом’янського районного управління поліції Євген Хоменко.

Тіло судді лежало на підлозі вітальні будинку, на одязі були плями бурого кольору. При цьому тілесних ушкоджень на трупі не було. Померлого суддю направили в Бровари для проведення експертизи і встановлення причини смерті.

Поліція опитала учасників події, які виклали свою версію. За їхнім твердженням, під час вживання спиртних напоїв між суддею і слідчим Хоменком виник словесний конфлікт. Роздратований Писанець вдарив слідчого по обличчю рукою, на цьому конфлікт був вичерпаний. Заспокоївшись, чоловіки протягом наступних 40 хвилин випивали.

Однак після цього у судді раптово пішла кров з носа, потім він втратив рівновагу і впав, зачепивши рукою вазу на столі, яка звалилася на підлогу і розбилася. А в Писанця посиніло обличчя.

Хоменко і Онопенко спробували надати йому медичну допомогу. Незабаром до будинку під’їхали син і зять покійного. Вони викликали швидку допомогу і працівників поліції. Працівники швидкої допомоги констатували смерть Писанця.

Зараз із Хоменком і Онопенком проводять слідчі дії працівники ДБР. У тому числі перевіряється і достовірність версії, яка була озвучена учасниками подій.

Відомості про подію внесені слідчими Бюро в реєстр за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 КК України (умисне вбивство).




коментарів: 2
  1. Важка ваза тільки один раз впала і розбилась об голову продажного судді чи пару разів падала?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця