<

Біля кордону з РФ зафіксовано рух військового транспорту, бойовики не пустили ОБСЄ до Новоазовська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:13 | 22.07.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Спостерігачі три години очікували на блокпосту. На Донбасі біля кордону з Росією, неподалік від блокпоста в Новоазовську, було помічено рух транспортних засобів військового типу в обох напрямках, проте спостерігачів ОБСЄ бойовики не пропустили до міста.

Про це СММ ОБСЄ повідомила на своїй сторінці у Twitter, – пише ТСН.

“Порушення Мінська: знову немає доступу спостерігачам ОБСЄ в Новоазовськ. 2 патрулі СММ зупинили на блокпосту. Інший цивільний транспорт проїжджає”, – йдеться у повідомленні.

За словами спостерігачів, їх не пускали через блокпост понад три години, весь цей час курсував транспорт.

“СЦКК не усуває порушення. Старший за рангом член т.зв. “розвідки ДНР” цитує “накази” на відмову в доступі СММ”, – додали у місії.

Після понад тригодинного очікування спостерігачі вирішили поїхати з місця події, проте запевнили, що ОБСЄ продовжить добиватися повного доступу по всій Україні.

Нагадаємо, раніше в ОБСЄ розповіли про збільшення кількості жертв серед цивільного населення в півтора рази ОБСЄ розповіли про збільшення кількості жертв серед цивільного населення в півтора рази. Лише в районі Донецька за останні два тижні було підтверджено 10 випадків жертв серед мирних мешканців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер