<

«Бавовна» знову в Криму: у Керчі та Севастополі чули вибухи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:46 | 19.08.2022 / Новини / , /
Перегляди
319
/ Коментарі відсутні

18-го серпня мешканці Керчі в окупованому Криму чули вибухи, окупанти заявили про спрацювання системи ППО.

Водночас у кримських пабліках повідомляють про гучний вибух у Керчі, який було чутно у різних районах міста, а також у довколишніх селах. У деяких будинках тремтіли шибки, пише УП.

За даними з соцмереж, перші гучні вибухи “вся Керч почула” о 20:42. У людей затремтіли шибки, спрацювали сирени автомобілів. Керчани почали писати, що бачили у небі світлу димову смугу.

О 20:56 пролунав ще один потужний звук, схожий на вибух, і в небі за пару секунд з’явився вогненний спалах, який зник також за кілька секунд, зазначає видання.

Того ж дня російські і місцеві телеграм-канали повідомили про вибухи на військовому аеродромі окупантів у Севастополі, проте влада загарбників запевняє, що у регіоні працює протиповітряна оборона. 

Так званий “губернатор” Севастополя Михайло Развожаєв стверджує, що над аеродромом Бельбек “засоби ППО збили безпілотний літальний апарат”.

Також він запевняє, що жодних пошкоджень немає і ніхто не постраждав. Це уже другий за вечір нібито збитий росіянами у Криму безпілотник, за версією окупантів.

Журналіст агентства Reuters із посиланням на джерела в окупованому Криму пише, що в районі Севастополя пролунало щонайменше чотири вибухи.

Фото ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця