<

Атака дронів на Україну: сили ППО знищили 11«Шахедів»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 18.03.2023 / Новини / , , /
Перегляди
332
/ Коментарі відсутні

17-го березня близько 21-ї години російські окупанти атакували Україну ударними дронами-камікадзе іранського виробництва типу «Shahed- 136/131».

Атака здійснювалась з двох напрямків – із східного узбережжя Азовського моря та з Брянської області рф, повідомляє Командування повітряних сил ЗСУ.

“Силами та засобами повітряних командувань “Центр”, “Схід” та “Захід” Повітряних Сил Збройних Сил України знищено 11 ударних БпЛА в центральних, західних та східних областях відповідно”, – йдеться у дописі.

Обласні військові адміністрації Київщини та Житомирщини повідомили про роботу протиповітряної оборони, а у Новомосковську Дніпропетровщині пролунали вибухи, пише Громадське.

Київщина

В області та у столиці повітряну тривогу оголосили о 21:17. В ОВА попередили про загрозу атаки дронами, о 21:41 повідомили про роботу ППО.

Дніпропетровщина

Міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік повідомив о 22:02 про вибухи в місті, згодом він написав, що «надзвичайники працюють над усуненням наслідків атак». Тривогу в області оголосили о 20:59.

Пізніше у повітряному командуванні “Схід” зазначили, що росія застосувала ударні безпілотники, імовірно типу Shahed-131/136, з південно-східного напрямку по важливих критичних об’єктах в Дніпропетровській області. Три з них знищили сили протиповітряної оборони у Дніпровському районі.

Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що 2 дрони поцілили в об’єкт критичної інфраструктури у Новомосковську. 

«Там серйозні руйнування. Працюють всі служби. Наслідки атаки уточнюються», — йдеться у його повідомленні.

Житомирщина

Очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко повідомив о 22:25, що в області працює протиповітряна оборона. Тривога на Житомирщині була оголошена о 21:38.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця