<

Активісти «зірвали» проведення атестаційного конкурсу у колишньому МРЕВ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:39 | 8.02.2016 / Новини /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Близько півсотні активістів «Самооборони Волині», «Народного контролю», цивільного корпусу «Азов», громадського формування «Буг», «Автомайдану України», Автомайдану Волині» та інших організацій прийшли до Територіального сервісного центру МВС України у Волинській області у Луцьку, щоб не допустити непрозоре проведення іспиту для працівників даної установи.

Відбулась ця подія у понеділок, 8 лютого, – повідомляє Громадське.Волинь.

Саме цей владний орган має замінити колишні міжрайонні реєстраційно-екзаменаційні відділи ДАІ (МРЕВ). Тому, на думку активістів,проведення атестаційного конкурсу «по-тихому» може призвести до повернення колишніх не чесних ДАІшників на нові посади.

«Ви у сервісному центрі проводите атестацію самі для себе. Наказом внутрішнім створили з власних працівників комісію… Наші вимоги до вашої комісії – робите самовідвід, оголошуєте новий конкурс із залученням представників громадськості», – зазначив депутат Луцької міської ради Павло Данильчук.

Голова конкурсної комісії, заступник заступник в.о. директора Регіонального сервісного центру УМВС у Волинській області Олександр Паламарчук погодився із вимогами активістів та написав заяву про самовідвід.

«Тоді ми висвітлюємо інформацію про проведення конкурсу на сайті УМВС та інших регіональних сайтах. Також залучаємо до участі в конкурсі громадських активістів, так як ми до цього нормально відносимось і нічого проти не маємо…. Сьогодні ніяких конкурсів не буде», – зазначив посадовець.




коментарів: 2
  1. При атестації потрібно що б Пронь пояснив чому в Нововолинську найдорожче в області зняття і постановка авто на облік.
    Такі люди не повині пройти атестацію.

  2. Мене давно цікавлять персони із числа колишніх ментів та прокурорів Нововолинська, які обійняли керівні посади у “оновлених” волинських правоохоронних огранах: О.Гурич (смт. Іваничі), Я.Соломанюк (м, Луцьк), І.Васьовчик (м.Володимир, міжрайонна прокуратура) та інші. Я дав свою згоду на членство у обласній атестаційній комісії. І що Ви думаєте? Як у дуплястому пеньку – мовчок! Без Вашої, панове громадськість, згоди та наявності всепоглинаючого страху за свої шкури будемо мати таку саму поліцію, як до того була міліція.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця