<

5 тисяч людей взяли участь у заходах до Дня добровольця в Києві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:52 | 15.03.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

14-го березня у заходах з нагоди Дня добровольця в центрі Києва взяли участь близько 5 тисяч осіб, грубих порушень зафіксовано не було.

Про це повідомляє поліція Києва, – передає Українська Правда.

“У Києві Марш патріотів відбувся без порушень правопорядку. Публічну безпеку у центрі столиці забезпечували співробітники поліції, військовослужбовці  Національної гвардії України та рятувальники. Загалом участь у заходах взяли близько 5000 осіб”, – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що організатори акцій завчасно повідомили про маршрут слідування, тож правоохоронці супроводжували їх, забезпечуючи проходження колони.

Працівники всіх відомств системи МВС, котрі залучаються до охорони правопорядку, несуть службу у медичних масках.

Марш патріотів з нагоди Дня добровольця завершився мітингом на Банковій з вимогою діяти в інтересах України.

Учасники провели ходу з Михайлівської площі центральними вулицями Києва, після чого прийшли до будівлі Офісу президента, де відбувся мітинг за участю кількох тисяч людей.

Мітингувальники виступили з критикою певних ініціатив чинної влади, зокрема в рамках переговорного процесу в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі.

Вони закликали президента Володимира Зеленського та його команду не йти на проведення місцевих виборів в окупованих районах Донецької та Луганської областей до повного повернення Україні контролю над державним кордоном з РФ, не погоджуватися на амністію бойовиків і на інші кроки, які, на їхню думку, суперечать національним інтересам України.

На мітингу також звучали заклики не забувати про те, що територіальна цілісність України може бути відновлена ​​тільки після повернення як ОРДЛО, так і півострова Крим.

Марш патріотів був організований громадською організацією “Справа громад”.




один коментар
  1. Карантин і заборона масових зібрань у всій красі. Міліція мала б не охороняти а розігнати їх усіх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця