<

У Києві знайшли мертвими ексзаступницю генпрокурора та її доньку

07:21 | 11.01.2024 / Новини / , /
Перегляди
976
/ Коментарі відсутні

У Києві було знайдено мертвими колишню заступницю генерального прокурора Ольгу Колінько та її доньку Ярославу.

Про це повідомляють Інтерфакс-Україна з посиланням на співрозмовників в Національній поліції та правоохоронних органах, Українська правда і ZN.UA з посиланням на співрозмовників у правоохоронних органах

“Тіла жінок без ознак насильницької смерті, квартири були закриті зсередини, попередньо, померли жінки в різний час – мати приблизно два місяці тому, дочка приблизно три тижні тому. Тіла передані на СМЕ (судово-медичну експертизу), унаслідок якої буде встановлено причини смерті та ухвалено подальші процесуальні рішення”, – йдеться у повідомленні.

У поліції не повідомили імена загиблих, проте джерело в правоохоронних органах підтвердило агентству, що знайдені тіла належать Ользі Колінько та її доньці Ярославі.

Цю інформацію підтвердили джерела в правоохоронних органах видання ZN.UA.

Видання пише, що Ольгу Колінько знайшли 10 січня, коли працівники ЖЕКу у присутності поліції зламали двері житла. Їх викликали сусіди через те, що напередодні по стояку почала текти вода, а власники не відчиняли.

Відомо, що 71-річна Колінько уже багато років тяжко хворіла та на вулицю не виходила. За нею доглядала донька, яку знайшли мертвою у сусідній квартирі, що також належала родині.

Джерела УП також підтвердили факт смерті обох жінок. Наразі очікуються результати розтину, які мають встановити причини настання смерті.

Довідково: Ольга Колінько обіймала посаду заступниці генерального прокурора України двічі: у 1993 – 2000 рр. і в 2003 – 2005 рр. У 2001-2003 роках вона очолювала Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією при президенті Леоніді Кучмі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця